Vijveraanleg

JAMO TUINBEDRIJF

Vijver laten aanleggen?

Niets is fijner dan een fraai aangelegde vijver. Bij ons kunt u terecht voor de complete realisatie en het ontwerp van uw vijver. Hoveniersbedrijf JAMO Tuinbedrijf maakt samen met u een ontwerp en kan alle materialen leveren voor de aanleg van een prachtige nieuwe vijver. 

Water bezit een mysterieuze kracht

Een vijver of waterornament maakt de tuin zeker een stuk rijker. Water geeft rust, maar brengt ook leven. Water zorgt voor een betoverend effect. Het bezit een mysterieuze kracht.

Uw vijver in 1 keer goed aangelgd

In uw tuin kunt u een vijver of waterpartij aanleggen. Maar het aanleggen van een vijver of een waterornament is meer dan het graven van een gat, het plaatsen van folie en het opvullen met water. Als u een teleurstelling wilt voorkomen zal het type vijver dat u wilt aanleggen en de plek goed overwogen moeten worden.

Vijveraanleg specialist in haarlem

U zoekt een vijverspecialist om u te helpen bij de aanleg van uw vijver? JAMO Hoveniersbedrijf in Haarlem kent de ins en outs van vijveraanleg in de tuin!

Wij bouwen al jaren vijvers en beschikken over de nodige expertise op dit gebied. Wij hebben al vele tuinbezitters geholpen met het aanleggen van hun eigen vijver en wij worden altijd graag ingeschakeld om te helpen met vijveraanleg.

Wij hebben jarenlange ervaring in het aanleggen van vijvers voor vele klanten in de regio Haarlem en omstreken. We hebben veel prachtige vijvers aangelegd voor onze opdrachtgevers en we willen onze kennis graag met u delen en u helpen bij het creëren van uw eigen tuin.

Er kan gekozen worden uit een aantal soorten vijvers:
  • Strakke/ formele vijver
  • Natuurlijke vijver
  • Spiegel vijver
  • Koi vijver
  • Waterornament
Als u in de omgeving van haarlem woont en een goed lokaal bedrijf nodig heeft voor uw vijver, neem dan gerust contact met ons op.

Ontwerp

We ontwerpen samen met u uw vijverproject.

Aanleg

We verzorgen de aanleg van uw nieuwe vijver van A tot Z.

Onderhoud

We ontwerpen onderhoudsarme vijvers.
JAMO TUINBEDRIJF HAARLEM

Dé #1 Allround Tuinspecialist in uw regio.

120+ KLANTBEOORDELINGEN

Wat onze opdrachtgevers zeggen?