Vijveraanleg

JAMO TUINBEDRIJF

Vijver laten aanleggen?

Niets is fijner dan een fraai aangelegde vijver. Bij ons kunt u terecht voor de complete realisatie en het ontwerp van uw vijver. Hoveniersbedrijf JAMO Tuinbedrijf maakt samen met u een ontwerp en kan alle materialen leveren voor de aanleg van een prachtige nieuwe vijver. 

Water bezit een mysterieuze kracht

Een vijver of waterornament maakt de tuin zeker een stuk rijker. Water geeft rust, maar brengt ook leven. Water zorgt voor een betoverend effect. Het bezit een mysterieuze kracht.

Uw vijver in 1 keer goed aangelgd

In uw tuin kunt u een vijver of waterpartij aanleggen. Maar het aanleggen van een vijver of een waterornament is meer dan het graven van een gat, het plaatsen van folie en het opvullen met water. Als u een teleurstelling wilt voorkomen zal het type vijver dat u wilt aanleggen en de plek goed overwogen moeten worden.

Vijveraanleg specialist in haarlem

U zoekt een vijverspecialist om u te helpen bij de aanleg van uw vijver? JAMO Hoveniersbedrijf in Haarlem kent de ins en outs van vijveraanleg in de tuin!

Wij bouwen al jaren vijvers en beschikken over de nodige expertise op dit gebied. Wij hebben al vele tuinbezitters geholpen met het aanleggen van hun eigen vijver en wij worden altijd graag ingeschakeld om te helpen met vijveraanleg.

Wij hebben jarenlange ervaring in het aanleggen van vijvers voor vele klanten in de regio Haarlem en omstreken. We hebben veel prachtige vijvers aangelegd voor onze opdrachtgevers en we willen onze kennis graag met u delen en u helpen bij het creëren van uw eigen tuin.

Gratis offerte
Er kan gekozen worden uit een aantal soorten vijvers:
  • Strakke/ formele vijver
  • Natuurlijke vijver
  • Spiegel vijver
  • Koi vijver
  • Waterornament
Als u in de omgeving van haarlem woont en een goed lokaal bedrijf nodig heeft voor uw vijver, neem dan gerust contact met ons op.

Ontwerp

We ontwerpen samen met u uw vijverproject.

Aanleg

We verzorgen de aanleg van uw nieuwe vijver van A tot Z.

Onderhoud

We ontwerpen onderhoudsarme vijvers.
JAMO TUINBEDRIJF HAARLEM

Dé #1 Allround Tuinspecialist in uw regio.

120+ KLANTBEOORDELINGEN

Wat onze opdrachtgevers zeggen?

WhatsApp Image 2022-11-14 at 15.46.24 (1)
IMG-20221114-WA0041
Grondwerk
JAMO TUINBEDRIJF

Specialist voor ál uw tuinwensen.

Op zoek naar een vakman voor uw tuinklus? Met meer dan 100 positieve klantbeoordelingen op Google zijn wij dé tuinspecialist voor de regio Haarlem.

Graag helpen we u om uw tuinwensen te verwezenlijken. Ons team staat altijd klaar om u de beste hoveniersdiensten te bieden. Wij bieden professionele service in alle aspecten van landschapsarchitectuur.

Wij werken van begin tot eind met u samen en komen onze beloften altijd na. Ons team is ervaren, bekwaam en professioneel. Samen met u gaan we op zoek naar de juiste oplossing voor uw tuin.

Bel ons vandaag nog op voor een gratis prijsschatting!

JAMO TUINBEDRIJF

Gepersonaliseerde Service

Het begint met een idee. Een tuin ingericht naar eigen zeggen, hoe mooi is dat! Heeft u er al over nagedacht? Wat mag er niet missen in uw tuin? En van wat voor stijl houdt u? Wij helpen u graag bij het ontwerpen van een persoonlijke tuin, waarin al uw wensen verwerkt zijn.

Gratis offerte

Advies op maat

Of uw tuin nu een kleine stadstuin is of een grote tuin, wij kunnen u voorzien van een gepersonaliseerde service. We bieden een volledig assortiment tuindiensten voor alle budgetten en wensen.

Volledige ontzorging

Als uw wensen eenmaal besproken zijn en de plannen gemaakt, zullen we u verder volledig onzorgen. We hebben een team van zeer ervaren werknemers die hard zullen werken om aan uw eisen te voldoen.
JAMO TUINBEDRIJF

Een Persoonlijk Tuinontwerp

We beschikken over het nodige materieel voor alle tuinwensen, klein en groot. Onze medewerkers zijn zorgvuldig geselecteerd en opgeleid voor de specifieke behoeften van onze klanten. Deze professionals zijn opgeleid om tuinen aan te leggen die de schoonheid van een huis, kantoor of bedrijf versterken. Ook kunnen wij u voorzien van al het onderhoud dat nodig is om uw tuin gezond en mooi te houden. 

Om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke service krijgt, bieden wij u een gratis consult aan.