Kom werken bij JAMO Tuinbedrijf

Vacature Stratenmaker

Ervaren Stratenmaker gezocht bij Hoveniersbedrijf JAMO Tuinbedrijf

Ben jij een ervaren stratenmaker en zoek je een nieuwe uitdaging? Hoveniersbedrijf JAMO Tuinbedrijf is op zoek naar jou! Wij zijn een gerenommeerd hoveniersbedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen en groenvoorzieningen. Voor onze werkzaamheden zijn we op zoek naar een ervaren stratenmaker die ons team komt versterken.

Wat ga je doen?

Als stratenmaker bij Hoveniersbedrijf JAMO Tuinbedrijf ben je verantwoordelijk voor het aanleggen en repareren van bestratingen. Je werkt nauw samen met het team van hoveniers en zorgt dat de tuinen van onze klanten er perfect uitzien. Je voert werkzaamheden uit op basis van opdrachten en tekeningen. Je werkt zelfstandig en bent in staat om projecten te leiden.

Wie ben jij?

Jij bent een ervaren stratenmaker met oog voor detail. Je hebt passie voor het vak en vindt het belangrijk om kwaliteit te leveren. Je werkt nauwkeurig en bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken. Je hebt kennis van materialen en technieken en bent in staat om tekeningen te lezen. Daarnaast ben je representatief en heb je een serieuze werkhouding.

Wat bieden wij?

Hoveniersbedrijf JAMO Tuinbedrijf biedt een uitdagende en afwisselende baan als stratenmaker. Je werkt in een leuk team van ervaren hoveniers en krijgt de kans om mooie projecten te realiseren. Daarnaast bieden wij goede verdiensten en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Ben jij de ervaren stratenmaker die wij zoeken? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar info@jamotuinbedrijf.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze HR-afdeling op telefoonnummer 06 48623066. Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!

Adres

Stuur ons een bericht