Mijn tuin aanpakken
  • image
    Staringstraat 10, 2032 VB Haarlem
  • image
    Maandag t/m Zaterdag 8:00 - 17:00
Contact Title
Vertel ons uw uitdaging! 0648623066

Tuinrenovatie Haarlem

JAMO TUINBEDRIJF

Tuinrenovatie: Transformeer Uw Tuin

Heeft uw tuin een make-over nodig? Bij JAMO Tuinbedrijf blazen we nieuw leven in uw buitenruimte, waardoor deze weer volledig aansluit bij uw wensen en behoeften. Ontdek de mogelijkheden van tuinrenovatie en maak van uw tuin de perfecte plek voor ontspanning, vermaak en natuur.

 

Ontwerp

Elke succesvolle tuinrenovatie begint met een doordacht ontwerp. Onze deskundige ontwerpers werken nauw met u samen om een plan te maken dat niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook praktisch en duurzaam. We nemen de tijd om uw wensen en behoeften te begrijpen, en vertalen deze naar een uniek tuinontwerp. Of u nu droomt van een rustgevende zen-tuin, een levendige bloementuin of een praktische moestuin, wij maken een ontwerp dat bij u past.

 

Aanleg

Na goedkeuring van het ontwerp, gaat ons team van ervaren vakmensen aan de slag om uw droomtuin werkelijkheid te maken. We zorgen voor alles: van het voorbereiden van de bodem en het aanplanten van groen tot de installatie van waterpartijen, paden en terrassen. Met oog voor detail en een streven naar perfectie zorgen we ervoor dat elk element van het ontwerp zorgvuldig wordt uitgevoerd.

 

Onderhoud en Zorg

Om ervoor te zorgen dat uw tuin blijft groeien en bloeien zoals bedoeld, bieden we ook onderhouds- en zorgdiensten aan na de renovatie. Van reguliere snoeiwerkzaamheden tot het controleren van het irrigatiesysteem, ons team kan alle aspecten van tuinonderhoud voor zijn rekening nemen. Zo kunt u jaar in, jaar uit genieten van een prachtige, gezonde tuin zonder zorgen.