Mijn tuin aanpakken
 • image
  Staringstraat 10, 2032 VB Haarlem
 • image
  Maandag t/m Zaterdag 8:00 - 17:00
Contact Title
Vertel ons uw uitdaging! 0648623066

Tuinoverkapping Haarlem

JAMO TUINBEDRIJF

Ontdek de Perfecte Tuinoverkapping bij JAMO Tuinbedrijf

Welkom bij JAMO Tuinbedrijf, uw ultieme bestemming voor het realiseren van uw droomtuin met de perfecte tuinoverkapping. Een tuinoverkapping is niet alleen een stijlvolle toevoeging aan uw buitenruimte, maar biedt ook comfort, functionaliteit en een verlenging van uw leefruimte. Ontdek hoe onze op maat gemaakte tuinoverkappingen uw tuin kunnen transformeren in een paradijs waar u het hele jaar door van kunt genieten.

 

Waarom Een Tuinoverkapping van JAMO Tuinbedrijf?

 • Maximaal Genieten, Elk Seizoen: Onze tuinoverkappingen zijn ontworpen om u het hele jaar door van uw tuin te laten genieten. Of het nu gaat om bescherming tegen de zomerzon of een gezellige schuilplaats tijdens koudere dagen, onze overkappingen bieden het comfort dat u zoekt.
 • Op Maat Gemaakt voor Uw Tuin: Elke tuin is uniek, en daarom geloven wij in een persoonlijke aanpak. Samen met u ontwerpen we een tuinoverkapping die naadloos aansluit bij uw wensen, de stijl van uw huis en de inrichting van uw tuin.
 • Hoogwaardige Materialen en Afwerking: Kwaliteit staat bij ons voorop. We gebruiken alleen de beste materialen voor onze tuinoverkappingen, waardoor ze niet alleen mooi maar ook duurzaam zijn. Onze vakmensen zorgen voor een perfecte afwerking, zodat u jarenlang zorgeloos kunt genieten.
 • Verhoog de Waarde van Uw Woning: Een stijlvolle tuinoverkapping verhoogt niet alleen uw leefplezier, maar ook de waarde van uw woning. Het is een investering die zichzelf terugverdient.

Ons Aanbod: Maak van Uw Tuin Een Droomplek

Bij JAMO Tuinbedrijf hebben we alles in huis om van uw tuin een ware droomplek te maken. Ons uitgebreide aanbod omvat een scala aan opties voor terrassen, vlonders, overkappingen en ander houtwerk. Elk project wordt met de grootste zorg en aandacht voor detail uitgevoerd, waarbij we altijd streven naar perfectie en duurzaamheid. Ontdek wat we voor u kunnen betekenen:

 

 • Terrassen: Een terras vormt de basis van uw tuin en biedt de perfecte plek om te ontspannen, te entertainen en te genieten van het buitenleven. Of u nu kiest voor natuursteen, tegels of duurzaam hout, wij ontwerpen en realiseren een terras dat past bij de stijl van uw woning en tuin.
 • Vlonders: Voor een natuurlijke uitstraling of een waterrijk element in uw tuin zijn vlonders een uitstekende keuze. Perfect voor aan het water, als verlengstuk van uw terras, of als vrijstaand element in uw tuin.
 • Overkappingen: Met een overkapping kunt u het hele jaar door van uw tuin genieten, ongeacht het weer. Het biedt bescherming tegen zon en regen en creëert een gezellige buitenruimte waar u heerlijk kunt ontspannen.
 • Overig Houtwerk: Naast terrassen, vlonders en overkappingen, zijn er nog talloze mogelijkheden met hout in uw tuin. Denk aan schuttingen, pergola's, tuinhuisjes, en meer. Alles wordt op maat gemaakt om uw tuin helemaal af te maken.