Tuinontwerp

JAMO TUINBEDRIJF

Een persoonlijk tuinontwerp

Het begint met een idee. Een tuin ingericht naar eigen zeggen, hoe mooi is dat! Heeft u er al over nagedacht? Wat mag er niet missen in uw tuin? En van wat voor stijl houdt u? Wij helpen u graag bij het ontwerpen van een persoonlijke tuin, waarin uw wensen verwerkt zijn.

Bij het aanleggen van een tuin komen veel aspecten kijken. Van het juiste type planten tot de juiste grond tot waterbehoefte, de juiste standplaats en ga zo maar door. Wij adviseren u over al deze zaken en werken nauw met u samen.

  • Grondwerk: JAMO Tuinenbedrijf staat voor u klaar als het gaat om grondverzet en grondwerk. Het afgraven van uw tuin, evenals ophogen & egaliseren. JAMO Tuinenbedrijf biedt u al het benodigde grondverzetmaterieel en personeel voor elk type klus.
  • Beplanting: Bij een mooie nieuwe tuin hoort de juiste beplanting. Wij adviseren u graag bij de keuze van de juiste beplanting. Wij bieden de beste adviezen om uw tuin mooi én duurzaam te maken. U kunt onze kennis gebruiken om de tuin van uw dromen aan te leggen. 
  • Gazonaanleg: Uw gazon is één van de blikvangers van uw tuin en JAMO Tuinenbedrijf beseft dat. Het voegt schoonheid toe en creëert een natuurlijk landschap. Het gazon is ook een heel praktisch onderdeel van uw tuin, omdat u het voor allerlei dingen kunt gebruiken. Het creëert een gevoel van harmonie en u zult zich meer thuis voelen in uw eigen tuin. 
  • Tuinverlichting: Verlichting in de tuin wordt soms gezien als een detail, maar dat is het zeker niet. Sterker nog, het is een van de belangrijkste elementen van uw buitenruimte. Het creëert sfeer, bepaalt de sfeer en helpt de uitstraling van uw woning te bepalen. Voor het beste resultaat wordt uw tuinverlichting afgestemd op het ontwerp van uw tuin. Wij bieden hierin een scala aan verlichtingsopties en adviseren u graag.
  • Tuinelektra: Met name bij grotere tuinen is elektra een belangrijk onderdeel van het tuinontwerp. Denk bijvoorbeeld aan contactdozen, buitenkeukens, vijvers en bewateringssystemen. Daarom is het voor een tuin erg belangrijk dat er goed over elektriciteit wordt nagedacht.
  • Sierbestrating: Bij een goed ontwerp van uw tuin hoort ook een goede bestrating of paden. JAMO Tuinenbedrijf helpt u graag bij het aanleggen van (sier)bestrating in uw tuin. De keuze is oneindig. Naast onze ontwerpservice kunnen we u ook helpen bij het kiezen van de juiste materialen voor uw project. Of het nu gaat om een pad of een terras, wij hebben voor uw tuin de juiste sierbestrating. 
  • Tuinafrastering: Natuurlijk verzorgt JAMO Tuinenbedrijf ook de aanleg van afrasteringen en schuttingen. Afrasteringen schuttingen zijn leverbaar in verschillende soorten en materialen. We bespreken graag de verschillende opties voor uw tuinafrastering en zullen u adviseren aan de hand van uw wensen en budget.

Wij hebben jarenlange ervaring in het aanleggen van tuinen voor vele klanten in de regio Haarlem en omstreken. We hebben veel prachtige tuinen aangelegd voor onze opdrachtgevers en we willen onze kennis graag met u delen en u helpen bij het creëren van uw eigen tuin.

Is uw tuin aan vernieuwing toe?
Hovenier JAMO tuinbedrijf uit Haarlem komt graag eerst bij u langs om al uw wensen te bespreken en uiteraard om uw huidige tuin te bekijken. We bespreken uw budget en vervolgens gaan wij aan de slag met het tuinontwerp. 

Het tuinontwerp is compleet, inclusief beplanting en verlichting. Daarnaast gaan wij zoveel milieuvriendelijk te werk. U kunt er daarom van op aan dat u een duurzame tuin krijgt, een die u alle ruimte biedt om het hele jaar door van te genieten. Of uw tuin nu een kleine stadstuin is of een groot tuinproject, wij kunnen u voorzien van een persoonlijke, gepersonaliseerde service. 

Wilt u uw tuin mooier maken? Wilt u de stijl van uw tuin veranderen? Wilt u uw tuin opfrissen met nieuwe planten of wat moderne elementen toevoegen? Wilt u een overkapping laten maken? Wilt u een vijver laten aanleggen? We kunnen het! Wij kunnen uw tuin geheel naar uw wensen vormgeven.


Ontwerp

We ontwerpen samen met u uw tuinproject.

Aanleg

We verzorgen de aanleg van uw nieuwe tuin van A tot Z.

Onderhoud

We ontwerpen onderhoudsarme tuinen.
JAMO TUINBEDRIJF HAARLEM

Dé #1 Allround Tuinspecialist in uw regio.

120+ KLANTBEOORDELINGEN

Wat onze opdrachtgevers zeggen?