Tuinonderhoud

JAMO TUINBEDRIJF

Tuinonderhoud gewenst?

Tuinonderhoud is heel belangrijk als u uw tuin graag mooi wilt houden. Om een tuin in goede conditie te houden is het belangrijk dat er regelmatig tuinonderhoud verricht wordt. Van seizoen tot seizoen werken onze mensen hard om uw tuin er op zijn best te laten uitzien. We hebben opgeleide hoveniers die experts zijn in het mooi houden van uw tuin.

Laat JAMO Tuinbedrijf uw tuinonderhoud verzorgen

Onze hoveniers doen dit werk al jaren en weten precies wat ze moeten doen als het om tuinieren gaat. Als u een tuin heeft waar wat aan gedaan moet worden, zoek dan niet verder want wij zijn er om u te helpen. Wij bieden betrouwbare en hoogwaardige diensten die u niet zullen teleurstellen. Het team van JAMO Tuinbedrijf is er trots op zulke geweldige diensten te kunnen aanbieden.

Het gras, gazon moet gemaaid, bomen en struiken gesnoeid, hagen geknipt. Er zal bemest moeten worden, geverticuteerd , graskanten gestoken, blad geruimd en ga zo maar door. 

Optimaal genieten van uw tuin

Wanneer u het tuin onderhoud goed uitvoert kunt u er optimaal van genieten. JAMO tuinbedrijf verzorgt het tuinonderhoud van zowel particulieren tuinen als bedrijfstuinen. Naast het tuinonderhoud bij particulieren en bedrijven verzorgen wij ook het groenonderhoud bij campings en bungalowparken.

Het tuinonderhoud van uw tuin hoeft geen kapitalen te kosten omdat wij met ervaren tuinmannen en professioneel gereedschap werken hebben wij de klus vaak veel sneller geklaard dan dat u het zelf kunt doen.

Na afloop zorgen wij er voor dat het tuinafval netjes afgevoerd wordt.

Gratis offerte
U kunt bij Hovenier JAMO tuinbedrijf uit Haarlem o.a. terecht voor:
 • Periodiek tuinonderhoud bv. Wekelijks, twee wekelijks of maandelijks
 • Snoeien van hagen
 • Snoeien van bomen en heesters
 • Boomverzorging
 • Gras maaien
 • Gazononderhoud
 • Zomerklaar maken van uw tuin
 • Winterklaar maken van uw tuin
 • Schoffelen, onkruid wieden
 • Onkruidbestrijding 
 • Bemesten van het gazon , borders en hagen.
 • Tuinonderhoud tijdens vakantie en afwezigheid

Ontwerp

We ontwerpen samen met u uw tuinproject.

Aanleg

We verzorgen de aanleg van uw nieuwe tuin van A tot Z.

Onderhoud

We ontwerpen onderhoudsarme tuinen.
JAMO TUINBEDRIJF HAARLEM

DĂ© #1 Allround Tuinspecialist in uw regio.

120+ KLANTBEOORDELINGEN

Wat onze opdrachtgevers zeggen?

WhatsApp Image 2022-11-14 at 15.46.24 (1)
IMG-20221114-WA0041
Grondwerk
JAMO TUINBEDRIJF

Dé Specialist voor ál uw tuinwensen.

Op zoek naar een vakman voor uw tuinklus? Met meer dan 100 positieve klantbeoordelingen op Google zijn wij dé tuinspecialist voor de regio Haarlem.

Graag helpen we u om uw tuinwensen te verwezenlijken. Ons team staat altijd klaar om u de beste hoveniersdiensten te bieden. Wij bieden professionele service in alle aspecten van landschapsarchitectuur.

Wij werken van begin tot eind met u samen en komen onze beloften altijd na. Ons team is ervaren, bekwaam en professioneel. Samen met u gaan we op zoek naar de juiste oplossing voor uw tuin.

Bel ons vandaag nog op voor een gratis prijsschatting!

JAMO TUINBEDRIJF

Gepersonaliseerde Service

Het begint met een idee. Een tuin ingericht naar eigen zeggen, hoe mooi is dat! Heeft u er al over nagedacht? Wat mag er niet missen in uw tuin? En van wat voor stijl houdt u? Wij helpen u graag bij het ontwerpen van een persoonlijke tuin, waarin al uw wensen verwerkt zijn.

Gratis offerte

Advies op maat

Of uw tuin nu een kleine stadstuin is of een grote tuin, wij kunnen u voorzien van een gepersonaliseerde service. We bieden een volledig assortiment tuindiensten voor alle budgetten en wensen.

Volledige ontzorging

Als uw wensen eenmaal besproken zijn en de plannen gemaakt, zullen we u verder volledig onzorgen. We hebben een team van zeer ervaren werknemers die hard zullen werken om aan uw eisen te voldoen.
JAMO TUINBEDRIJF

Een Persoonlijk Tuinontwerp

We beschikken over het nodige materieel voor alle tuinwensen, klein en groot. Onze medewerkers zijn zorgvuldig geselecteerd en opgeleid voor de specifieke behoeften van onze klanten. Deze professionals zijn opgeleid om tuinen aan te leggen die de schoonheid van een huis, kantoor of bedrijf versterken. Ook kunnen wij u voorzien van al het onderhoud dat nodig is om uw tuin gezond en mooi te houden. 

Om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke service krijgt, bieden wij u een gratis consult aan.