Mijn tuin aanpakken
 • image
  Staringstraat 10, 2032 VB Haarlem
 • image
  Maandag t/m Zaterdag 8:00 - 17:00
Contact Title
Vertel ons uw uitdaging! 0648623066

Tuinonderhoud Haarlem

JAMO TUINBEDRIJF

Deskundig Tuinonderhoud voor een Prachtige Buitenruimte

Bij JAMO Tuinbedrijf begrijpen we dat uw tuin een oase van rust en schoonheid moet zijn. Daarom bieden we uitgebreide tuinonderhoudsdiensten aan om ervoor te zorgen dat uw buitenruimte altijd in topconditie verkeert.

 

Onze Tuinonderhoudsdiensten omvatten:

 • Grasmaaien en Randen Snijden: Ons team zorgt voor een strak gemaaid gazon en keurig gesneden randen, waardoor uw tuin er altijd netjes uitziet.

 • Snoeien van Planten en Struiken: We zorgen voor tijdig snoeien van planten en struiken om de groei te bevorderen, de vorm te behouden en het uiterlijk van uw tuin te verbeteren.

 • Onkruidbestrijding: We verwijderen onkruid uit uw tuin om te voorkomen dat het zich verspreidt en uw planten verstikt, waardoor uw tuin er fris en verzorgd uitziet.

 • Bemesting en Bodemverbetering: We voorzien uw planten van de nodige voedingsstoffen door middel van bemesting en verbeteren de kwaliteit van de bodem om een gezonde groei te bevorderen.

 • Bladruiming en Algemeen Opruimen: We ruimen bladeren op, verwijderen afval en zorgen ervoor dat uw tuin vrij is van rommel, waardoor een nette en opgeruimde uitstraling wordt behouden.

 • Inspectie van Plantgezondheid: We controleren regelmatig op tekenen van ziekte of plagen en nemen indien nodig preventieve maatregelen om de gezondheid van uw planten te behouden.

 • Seizoensgebonden Onderhoud: We passen ons onderhoudsschema aan op basis van seizoensgebonden behoeften, zoals winterklaar maken, voorjaarsopruiming en zomeronderhoud.

Neem Vandaag Nog Contact Met Ons Op

Ontdek hoe onze tuinonderhoudsdiensten uw tuin kunnen transformeren en ervoor kunnen zorgen dat uw buitenruimte er altijd prachtig uitziet. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Hoe kunnen we helpen?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe we samen uw ideale tuin kunnen realiseren. Uw tevredenheid staat bij ons voorop, en we streven ernaar om aan al uw tuinbehoeften te voldoen met zorg, expertise en toewijding. Laat ons uw partner zijn in het creëren van de tuin waar u altijd van gedroomd heeft.

Contact Title
24/7 BEREIKBAAR 0648623066