Mijn tuin aanpakken
  • image
    Staringstraat 10, 2032 VB Haarlem
  • image
    Maandag t/m Zaterdag 8:00 - 17:00
Contact Title
Vertel ons uw uitdaging! 0648623066

Tuinbestrating Haarlem

JAMO TUINBEDRIJF

Perfect Gelegde Tuinbestrating

Bij JAMO Tuinbedrijf hebben onze experts jarenlange ervaring in het aanleggen van sierbestrating voor vele klanten in de regio Haarlem en omstreken. Wij adviseren u graag bij het kiezen van de juiste sierbestrating en helpen u bij het creëren van uw eigen unieke tuin. Ons assortiment omvat diverse soorten materialen, accessoires en sierelementen om aan uw behoeften te voldoen. Of u nu een terras, een tuinpad of een oprit wilt aanleggen, wij kunnen u helpen bij het maken van de beste keuze en het realiseren van uw droomtuin. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en advies.

 

Ontwerp op Maat

Onze ontwerpers werken nauw met u samen om een bestratingsplan te maken dat perfect aansluit bij uw wensen, stijl en budget. Of u nu kiest voor klassieke klinkers, moderne tegels of natuurlijk grind, wij zorgen voor een ontwerp dat past bij uw visie op uw tuin.

 

Professionele Aanleg

Ons team van vakmensen staat klaar om uw bestratingsproject vakkundig uit te voeren. Van het voorbereidende grondwerk tot de precieze plaatsing van stenen, tegels of klinkers, wij zorgen voor een professionele en duurzame installatie die jarenlang meegaat.

 

Borders en Plantenbakken

Naast bestrating bieden we ook diensten aan voor het creëren van borders en plantenbakken. We combineren uw bestratingsontwerp met kleurrijke bloemen, geurige kruiden en groenblijvende struiken om een harmonieuze en levendige buitenruimte te creëren die het hele jaar door bloeit.

 

Heeft u interesse in onze tuinbestratingsdiensten? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie en advies op maat. Wij helpen u graag bij het realiseren van uw droomtuin met prachtige bestrating en bijpassende elementen.

Zet de Eerste Stap naar Jouw Droomtuin

Klaar om jouw tuin te transformeren? Neem vandaag nog contact met ons op. Met JAMO Tuinbedrijf als jouw hovenier kies je voor zorgeloos genieten van je tuin, vanaf het eerste ontwerp tot het dagelijkse onderhoud.

JAMO Tuinbedrijf Haarlem: Waar Jouw Tuindromen Werkelijkheid Worden.
Klaar om uw tuin te voorzien van prachtige bestrating?

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe onze vakmensen uw buitenruimte kunnen transformeren met hoogwaardige bestrating. Van het ontwerp tot de aanleg, wij staan klaar om uw tuindromen werkelijkheid te maken.

Contact Title
24/7 BEREIKBAAR 0648623066
JAMO TUINBEDRIJF

Klantreviews die spreken

image

Jack van Jamo Tuinen heeft bij ons het nieuwe tuinontwerp gemaakt en tevens zeer professioneel uitgevoerd. Wij hebben in een persoonlijk gesprek aangegeven wat voor ons belangrijk is en hiermee heeft Jack een ontwerp gemaakt. Door zijn jarenlange ervaring kan hij de wensen van de klant goed inschatten en omzetten in een super goed ontwerp. De uitvoering was echt helemaal super en geheel volgens schema. Aardige en nette jongens assisteren Jack hierbij. Kortom wij kunnen Jamo iedereen adviseren. Nogmaals dank Jack.

Danny G.
image

Recent een tuin laten plaatsen door dit bedrijf. Absolute toppers. Het werk ging razend snel, de geleverde kwaliteit is ontzettend hoog en de afwerking is zeer nauwkeurig. Er wordt goed gereageerd op vragen en opmerkingen en er wordt duidelijk uitleg gegeven over hoe ze hun werkzaamheden gaan uitvoeren. Ook lastminute wijzigingen waren na overleg geen probleem. Hartelijk dank!

Joris B.
image

Op een bijzonder hete dag, ongeveer 29 graden, is mijn voortuintje opnieuw bestraat. Er is hard gewerkt. De voortuin ligt er prachtig bij. Het water loopt goed af naar de stoep. Ook de pergalo die in de achtertuin is geplaatst, is in verhouding met de grootte van die tuin. Ik ben zeer tevreden.

Rosien R.
image

Ik kan iedereen dit bedrijf aanraden, professioneel bedrijf, advies op maat, afspraken worden optijd nagekomen dit bedrijf verstaat echt hun vak. Zo blij met mijn gerenoveerde tuin. Jamo tuinbedrijf bedankt

Jayden B.
image

Fantastische tuin, echt vakwerk. Je merkt dat deze mensen precies leveren wat ze zeggen. Echt kwaliteit, prachtige stenen en mooie bakken voor de platen laten plaatsen. Alles is goed afgegraven en egaal gemaakt. Jack en zijn team, bedankt ik zou jullie zeker aanbevelen. Ben je opzoek naar de goedkoopste tuin, dan moet je hier niet zijn, maar voor de beste prijs kwaliteit zeker wel!

Mitchel B.
image

Een prachtige tuin gerealiseerd door Jamo tuinbedrijf! Exact wat we wilde, maar eigenlijk nog mooier geworden! Wij zijn erg blij met het resultaat en kijken uit naar de werkzaamheden voor de voortuin! Goed contact gehad met Jack en zijn mannen, top!

Samira H.
image

Fantastische bestrating van mijn hele tuin aangelegd door Jack en zijn team. Ze konden mij heel vlot helpen, zelfs binnen 2 weken konden ze tussendoor nog even een gaatje vrijmaken voor mijn tuin. Vriendelijk personeel en erg mooie stenen hebben ze geleverd, alles ligt recht en loopt af. Een goede prijs/ kwaliteitsverhouding, je ziet dat ze het al heel lang doen, alles is perfect.

Mitch
image

Onze tuin is volledig aangepakt door Jamo tuinbedrijf. Helemaal leeg gemaakt en vervolgens professioneel opnieuw aangelegd. De communicatie met Jack verloopt vlekkeloos, hij is professioneel, reageert snel en kritisch op het eigen geleverde werk. De collega’s die de klus hebben uitgevoerd zijn zeer professioneel, ontzettend vriendelijk en werken hard. Al met al een dikke aanrader voor iedere Haarlemmer die zijn tuin wil laten aanpakken! Jack en collega’s; ontzettend bedankt voor de prachtige tuin! Jorrit en Berber

Berber S.
image

Erg blij met onze nieuwe stadstuin, die door Jamo Tuinbedrijf een mooie opknapbeurt heeft gekregen. Hergebruik van onze oude koppelstones, nieuwe schuttingen en borders met behoud van onze oude druivenplant, en bovenop het nieuwe afdak sedum dakbedekking voor de bijtjes. Daarnaast was het fijn en snel communiceren met Jack en zijn team, en top dat het allemaal deze zomer nog gerealiseerd kon worden.

Els G.
image

Deze professionals hebben onze tuin opnieuw aangelegd. Super tevreden en we kijken ernaar uit om ervan te gaan genieten. Afspraken nagekomen, alles goed gepland en naar verwachting uitgevoerd. Blij met onze voor- en achtertuin. De nieuwe bestrating ziet er super uit. Er waren wat obstakels maar deze zijn goed en snel opgelost. Goede communicatie, servicegericht en flexibel, erg fijn!

Monique de V.