Mijn tuin aanpakken
 • image
  Staringstraat 10, 2032 VB Haarlem
 • image
  Maandag t/m Zaterdag 8:00 - 17:00
Contact Title
Vertel ons uw uitdaging! 0648623066

Tuinbeplanting Haarlem

JAMO TUINBEDRIJF

Tuinbeplanting door JAMO Tuinbedrijf

Een tuin zonder beplanting is als een huis zonder meubels; het mist warmte, sfeer en persoonlijkheid. Bij JAMO Tuinbedrijf begrijpen we het belang van de juiste beplanting om uw tuin tot leven te brengen. Onze specialisten in tuinbeplanting helpen u bij het kiezen van de perfecte planten die uw tuin transformeren in een levendige, kleurrijke en geurige buitenruimte.

 

Persoonlijk Beplantingsplan

Elke tuin is uniek en vereist een zorgvuldig uitgedacht beplantingsplan dat rekening houdt met factoren zoals bodemtype, zonlicht, vochtigheidsgraad en het klimaat in uw regio. Ons team werkt nauw met u samen om uw wensen en de mogelijkheden van uw tuin in kaart te brengen. Samen stellen we een beplantingsplan op dat niet alleen voldoet aan uw esthetische voorkeuren maar ook ecologisch verantwoord is.

 

Uitgebreid Assortiment

We beschikken over een uitgebreid assortiment aan planten, van inheemse soorten die de biodiversiteit ondersteunen tot exotische blikvangers die uw tuin een uniek karakter geven. Onze selectie omvat:

 • Bloeiende vaste planten: Voor kleur in alle seizoenen.
 • Heesters en bomen: Voor structuur en privacy.
 • Bodembedekkers: Om onkruid tegen te gaan en de bodem te beschermen.
 • Klimplanten: Om muren en schuttingen te verfraaien.
 • Grassen en varens: Voor textuur en beweging.

Duurzaam en Onderhoudsvriendelijk

Duurzaamheid staat centraal in onze aanpak van tuinbeplanting. We kiezen planten die aangepast zijn aan de lokale omstandigheden, wat niet alleen de overlevingskans verhoogt maar ook het onderhoud vereenvoudigt. We adviseren over hoe u uw tuin gezond en bloeiend kunt houden met minimale inspanning, door gebruik te maken van mulch om vocht vast te houden, het juiste snoeiadvies te geven en natuurlijke bestrijdingsmethoden tegen plagen te gebruiken.

Hoe kunnen we helpen?

Of u nu droomt van een weelderige bloementuin, een rustgevende groene oase of een praktische eetbare tuin, JAMO Tuinbedrijf kan u helpen die droom te realiseren. Met onze kennis, ervaring en passie voor planten zorgen we ervoor dat uw tuin niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst blijft groeien en bloeien.

Contact Title
24/7 BEREIKBAAR 0648623066