Tuinaanleg

JAMO TUINBEDRIJF

Een nieuwe tuin aanleggen?

Hoveniersbedrijf JAMO Tuinbedrijf uit Haarlem verzorgt ook de aanleg van uw tuin. We gebruiken de nieuwste tuintechnologie en materialen van de hoogste kwaliteit om voor u een prachtige tuin aan te leggen. JAMO Tuinbedrijf is een professioneel, ervaren en betrouwbaar bedrijf. Onze tuinontwerpers weten wat ze doen. Het zijn ervaren tuinontwerpers die altijd op de hoogte zijn van de nieuwste trends en technieken. 

Uw gepersonaliseerde tuinontwerp

JAMO Tuinbedrijf is gespecialiseerd in het aanleggen van zowel kleine tuinen als grote tuinen. Wij helpen u graag met de inrichting van uw tuin. Bij JAMO Tuinbedrijf nemen we de tijd om uw wensen en dromen te begrijpen. Onze tuinontwerper kan u adviseren over alles wat u nodig heeft. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in de tuinbranche. Hierdoor beschikken wij over de nodige ervaring om u te adviseren over het beste tuinontwerp voor uw tuin.

Voorbereidend werk

De aanleg van een nieuwe tuin begint bij voorbereidend grondwerk. Om ervoor te zorgen dat planten goed aanslaan en dat overtollig water goed kan wegzakken, bewerken wij de voedingsbodem. Dit doen wij door middel van frezen en bemesten. Mocht het nodig zijn, dan kappen wij ook bomen. Hierna kunnen wij beginnen met het aanbrengen van eventuele hoogteverschillen en beplanten, om uiteindelijk dé tuin te realiseren waar u zo naar verlangt

Tuinbedrijf JAMO kan vrijwel elk type tuinproject aanleggen. Van kleine tuinontwerpen tot grootschalige tuinprojecten. Wij staan klaar om u alle informatie en advies te geven die u nodig heeft.

Is uw tuin aan vernieuwing toe?
Voor zowel bedrijven als particulieren leggen wij tuinen aan. In principe is er niets dat wij niet kunnen doen met uw tuin. Afhankelijk van het ontwerp leggen we het gazon, de beplanting, misschien een vijver en terras aan. Wilt u het terras of de oprit laten bestraten? Dan doen we dat ook, we hebben een ruim aanbod aan tegel opties voor u. Steeds vaker willen mensen verlichting integreren in hun tuin. We laten u verschillende oplossingen met ledverlichting zien, die we desgewenst aanbrengen in uw tuin.
 
Wilt u uw tuin mooier maken? Wilt u de stijl van uw tuin veranderen? Wilt u uw tuin opfrissen met nieuwe planten of wat moderne elementen toevoegen? Wilt u een overkapping laten maken? Wilt u een vijver laten aanleggen? We kunnen het! Wij kunnen uw tuin geheel naar uw wensen vormgeven.

 

Ontwerp

We ontwerpen samen met u uw tuinproject.

Aanleg

We verzorgen de aanleg van uw nieuwe tuin van A tot Z.

Onderhoud

We ontwerpen onderhoudsarme tuinen.
JAMO TUINBEDRIJF

Onze werkwijze bij tuinaanleg

  1. Inventarisatie: Allereerst brengen we tijdens een persoonlijk gesprek met u in kaart wat uw wensen zijn en wat de mogelijkheden zijn voor uw tuin. We kijken naar zaken als de grootte van de tuin, de ligging, de bodemgesteldheid en de gewenste sfeer.

  2. Ontwerp: Vervolgens maken we een ontwerp voor de tuin. Dit ontwerp wordt gebaseerd op de inventarisatie en uw persoonlijke wensen en eisen. We nemen u mee in het ontwerpproces en passen het ontwerp aan tot het volledig naar uw tevredenheid is.

  3. Voorbereiding: Nadat het ontwerp is goedgekeurd, gaan we aan de slag met de voorbereidingen voor de aanleg. Dit houdt onder andere in dat we eventuele oude beplanting of bestrating verwijderen en de bodem geschikt maken voor de nieuwe beplanting.

  4. Aanleg: Als de voorbereidingen zijn afgerond, starten we met de daadwerkelijke aanleg van de tuin. We leggen bijvoorbeeld nieuwe bestrating, leggen een gazon aan en planten nieuwe bomen, struiken en planten. Tijdens het aanlegproces houden we nauw contact met u om ervoor te zorgen dat het resultaat volledig naar uw wens is.

  5. Afwerking: Tot slot zorgen we voor de finishing touch van uw nieuwe tuin. We plaatsen bijvoorbeeld tuinverlichting, leggen het laatste stukje bestrating aan en doen de laatste beplanting. We zorgen ervoor dat de tuin volledig gebruiksklaar is en nemen uitgebreid de tijd om samen met u het resultaat te bekijken en eventuele laatste details aan te passen.

Bij JAMO Tuinbedrijf vinden we het belangrijk dat u gedurende het hele proces nauw betrokken bent bij de tuinaanleg, zodat we samen kunnen zorgen voor een prachtige en persoonlijke tuin die volledig aansluit bij uw wensen en eisen.

JAMO TUINBEDRIJF HAARLEM

Dé #1 Allround Tuinspecialist in uw regio.

120+ KLANTBEOORDELINGEN

Wat onze opdrachtgevers zeggen?