Tuinaanleg

JAMO TUINBEDRIJF

Een nieuwe tuin aanleggen?

Hoveniersbedrijf JAMO Tuinbedrijf uit Haarlem verzorgt ook de aanleg van uw tuin. We gebruiken de nieuwste tuintechnologie en materialen van de hoogste kwaliteit om voor u een prachtige tuin aan te leggen. JAMO Tuinbedrijf is een professioneel, ervaren en betrouwbaar bedrijf. Onze tuinontwerpers weten wat ze doen. Het zijn ervaren tuinontwerpers die altijd op de hoogte zijn van de nieuwste trends en technieken. 

Uw gepersonaliseerde tuinontwerp

JAMO Tuinbedrijf is gespecialiseerd in het aanleggen van zowel kleine tuinen als grote tuinen. Wij helpen u graag met de inrichting van uw tuin. Bij JAMO Tuinbedrijf nemen we de tijd om uw wensen en dromen te begrijpen. Onze tuinontwerper kan u adviseren over alles wat u nodig heeft. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in de tuinbranche. Hierdoor beschikken wij over de nodige ervaring om u te adviseren over het beste tuinontwerp voor uw tuin.

Voorbereidend werk

De aanleg van een nieuwe tuin begint bij voorbereidend grondwerk. Om ervoor te zorgen dat planten goed aanslaan en dat overtollig water goed kan wegzakken, bewerken wij de voedingsbodem. Dit doen wij door middel van frezen en bemesten. Mocht het nodig zijn, dan kappen wij ook bomen. Hierna kunnen wij beginnen met het aanbrengen van eventuele hoogteverschillen en beplanten, om uiteindelijk dé tuin te realiseren waar u zo naar verlangt

Tuinbedrijf JAMO kan vrijwel elk type tuinproject aanleggen. Van kleine tuinontwerpen tot grootschalige tuinprojecten. Wij staan klaar om u alle informatie en advies te geven die u nodig heeft.

Gratis offerte
Is uw tuin aan vernieuwing toe?
Voor zowel bedrijven als particulieren leggen wij tuinen aan. In principe is er niets dat wij niet kunnen doen met uw tuin. Afhankelijk van het ontwerp leggen we het gazon, de beplanting, misschien een vijver en terras aan. Wilt u het terras of de oprit laten bestraten? Dan doen we dat ook, we hebben een ruim aanbod aan tegel opties voor u. Steeds vaker willen mensen verlichting integreren in hun tuin. We laten u verschillende oplossingen met ledverlichting zien, die we desgewenst aanbrengen in uw tuin.
 
Wilt u uw tuin mooier maken? Wilt u de stijl van uw tuin veranderen? Wilt u uw tuin opfrissen met nieuwe planten of wat moderne elementen toevoegen? Wilt u een overkapping laten maken? Wilt u een vijver laten aanleggen? We kunnen het! Wij kunnen uw tuin geheel naar uw wensen vormgeven.

 

Ontwerp

We ontwerpen samen met u uw tuinproject.

Aanleg

We verzorgen de aanleg van uw nieuwe tuin van A tot Z.

Onderhoud

We ontwerpen onderhoudsarme tuinen.
JAMO TUINBEDRIJF HAARLEM

Dé #1 Allround Tuinspecialist in uw regio.

120+ KLANTBEOORDELINGEN

Wat onze opdrachtgevers zeggen?

WhatsApp Image 2022-11-14 at 15.46.24 (1)
IMG-20221114-WA0041
Grondwerk
JAMO TUINBEDRIJF

Specialist voor ál uw tuinwensen.

Op zoek naar een vakman voor uw tuinklus? Met meer dan 100 positieve klantbeoordelingen op Google zijn wij dé tuinspecialist voor de regio Haarlem.

Graag helpen we u om uw tuinwensen te verwezenlijken. Ons team staat altijd klaar om u de beste hoveniersdiensten te bieden. Wij bieden professionele service in alle aspecten van landschapsarchitectuur.

Wij werken van begin tot eind met u samen en komen onze beloften altijd na. Ons team is ervaren, bekwaam en professioneel. Samen met u gaan we op zoek naar de juiste oplossing voor uw tuin.

Bel ons vandaag nog op voor een gratis prijsschatting!

JAMO TUINBEDRIJF

Gepersonaliseerde Service

Het begint met een idee. Een tuin ingericht naar eigen zeggen, hoe mooi is dat! Heeft u er al over nagedacht? Wat mag er niet missen in uw tuin? En van wat voor stijl houdt u? Wij helpen u graag bij het ontwerpen van een persoonlijke tuin, waarin al uw wensen verwerkt zijn.

Gratis offerte

Advies op maat

Of uw tuin nu een kleine stadstuin is of een grote tuin, wij kunnen u voorzien van een gepersonaliseerde service. We bieden een volledig assortiment tuindiensten voor alle budgetten en wensen.

Volledige ontzorging

Als uw wensen eenmaal besproken zijn en de plannen gemaakt, zullen we u verder volledig onzorgen. We hebben een team van zeer ervaren werknemers die hard zullen werken om aan uw eisen te voldoen.
JAMO TUINBEDRIJF

Een Persoonlijk Tuinontwerp

We beschikken over het nodige materieel voor alle tuinwensen, klein en groot. Onze medewerkers zijn zorgvuldig geselecteerd en opgeleid voor de specifieke behoeften van onze klanten. Deze professionals zijn opgeleid om tuinen aan te leggen die de schoonheid van een huis, kantoor of bedrijf versterken. Ook kunnen wij u voorzien van al het onderhoud dat nodig is om uw tuin gezond en mooi te houden. 

Om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke service krijgt, bieden wij u een gratis consult aan.