Een tuin kan niet zonder bestrating daarom leggen wij ook (sier)bestrating aan.

Wij kunnen vrijwel alle soorten sierbestrating in de tuin voor u aanleggen. Denk dan aan bijvoorbeeld terras, tuinpad of een oprit.

Bestrating zonder onkruid
Een bestrating zonder onkruid? Geen probleem wij kunnen de voegen in uw terras, paden of oprit, met voegmiddelen speciaal voor de bestrating, zo aanleggen dat u geen onkruid in uw verharding meer krijgt. Ook zult u veel minder overlast van mieren hebben.

Terras en paden van tegels
In de loop van de jaren heeft de bestrating in de tuin een grote ontwikkeling en trends gezien.
Waren 20 jaar geleden terrassen van grindgewassen tegels populair en later de getrommelde stenen. Nu vandaag de dag zijn het met name de grote terras tegels die veel gevraagd zijn. De standaardmaat voor de tegels is 60×60 cm geworden maar ook grote tegels van 80×80 en 100×100 cm zijn normale maten die wij voor u kunnen verwerken.

Keramische tegels
Een nieuwe ontwikkeling zijn de keramische tuin tegels deze terras tegels zijn zeer duurzaam, kleurecht en krasbestendig. Het op de juiste manier straten van deze keramischetegels is een specialistische klus welke door een vakman uitgevoerd moet worden. De tegels dienen tevens gevoegd te worden. Door het voegen liggen de tegels extra stevig en kan er geen onkruid meer tussen de voegen groeien. U heeft ook veel minder last van mieren. Wij hebben de kennis en ervaring om dit voor u uit te voeren. Door coöperatieve inkoop kunnen wij u een zeer goede kwaliteit tegel voor een zeer scherpe prijs aanbieden.
Informeer hier naar onze scherpe prijzen

Zanbed/cunet
Bij een bestrating is het belangrijk dat er een stabiele ondergrond wordt gemaakt. Voor een gewoon terras van betontegels, betonstenen of gebakken klinkers is een goede stabiele zandbed voldoende. Wenst u een terras of paden van natuursteen tegels dan is het noodzakelijk dat het cunet (zandbed) gestabiliseerd wordt.
Een oprit of garagepad heeft meestal, afhankelijk van de plaatselijke grondsoort, een extra stabiele puinlaag als ondergrond nodig.
Informeer hier naar onze scherpe prijzen

Afwatering
Bij een bestrating is het ook belangrijk dat de straat voldoende afschot heeft zodat het regenwater vlot weg kan stromen zo nodig leggen wij afvoergoten, putten en kolken aan om het water snel af te voeren.