Sierbestrating

JAMO TUINBEDRIJF

Sierbestrating laten aanleggen?

Een tuin kan niet zonder bestrating daarom leggen we bij JAMO Tuinbedrijf sierbestrating aan. Wij kunnen vrijwel alle soorten sierbestrating in de tuin voor u aanleggen. Denk dan aan bijvoorbeeld terras, tuinpad of een oprit. Sierbestrating is een steeds populairdere oplossing geworden om een warme en uitnodigende sfeer in de tuin te creëren. Het is gemakkelijk te onderhouden en kan worden aangepast aan uw smaak en de natuurlijke kenmerken van uw tuin. Bent u op zoek naar ideeën, inspiratie of heeft u vragen over uw tuin, neem dan contact met ons op. We adviseren u graag.

Bij het kiezen van een sierbestrating kunt u uit diverse soorten materialen kiezen, ieder met zijn eigen kenmerkende eigenschappen. U heeft bijvoorbeeld de keuze uit al dan niet getrommelde stenen, cementtegels met of zonder coating, keramische tegels, printtegels, natuursteentegels en siergrind. Wij bieden ook een ruim assortiment accessoires en sierelementen evenals ornamenten en beelden.

Onze experts adviseren u over de beste oplossing voor uw behoeften en budget. Dit alles gaat gepaard met een schat aan ervaring en kennis.

Wij hebben jarenlange ervaring in het aanleggen van sierbestrating voor vele klanten in de regio Haarlem en omstreken. We hebben veel prachtige tuinen aangelegd voor onze opdrachtgevers en we willen onze kennis graag met u delen en u helpen bij het creëren van uw eigen tuin.

Gratis offerte
Tover uw tuin om met sierbestrating

Heeft u een bestaand gazon, dan kunnen wij deze omtoveren tot een prachtige tuin met sierbestrating. Ook in een tuin waar al andere sierbestrating ligt kunnen wij sierbestrating aanleggen. Tuinbestrating kan gebruikt worden om een nieuwe look te creëren en uw tuin een nieuwe dimensie te geven. Sierbestrating is een zeer veelzijdig middel en kan op veel verschillende manieren in de tuin worden toegepast. Sierbestrating is er in veel verschillende kleuren, vormen en maten.

Sierbestrating is een aanwinst voor elke buitenruimte. Het kan een vleugje kleur en textuur aan de tuin toevoegen, waardoor het uitnodigender wordt.

Ontwerp

We ontwerpen samen met u uw tuinproject.

Aanleg

We verzorgen de aanleg van uw nieuwe tuin van A tot Z.

Onderhoud

We ontwerpen onderhoudsarme tuinen.
JAMO TUINBEDRIJF HAARLEM

Dé #1 Allround Tuinspecialist in uw regio.

120+ KLANTBEOORDELINGEN

Wat onze opdrachtgevers zeggen?

WhatsApp Image 2022-11-14 at 15.46.24 (1)
IMG-20221114-WA0041
Grondwerk
JAMO TUINBEDRIJF

Specialist voor ál uw tuinwensen.

Op zoek naar een vakman voor uw tuinklus? Met meer dan 100 positieve klantbeoordelingen op Google zijn wij dé tuinspecialist voor de regio Haarlem.

Graag helpen we u om uw tuinwensen te verwezenlijken. Ons team staat altijd klaar om u de beste hoveniersdiensten te bieden. Wij bieden professionele service in alle aspecten van landschapsarchitectuur.

Wij werken van begin tot eind met u samen en komen onze beloften altijd na. Ons team is ervaren, bekwaam en professioneel. Samen met u gaan we op zoek naar de juiste oplossing voor uw tuin.

Bel ons vandaag nog op voor een gratis prijsschatting!

JAMO TUINBEDRIJF

Gepersonaliseerde Service

Het begint met een idee. Een tuin ingericht naar eigen zeggen, hoe mooi is dat! Heeft u er al over nagedacht? Wat mag er niet missen in uw tuin? En van wat voor stijl houdt u? Wij helpen u graag bij het ontwerpen van een persoonlijke tuin, waarin al uw wensen verwerkt zijn.

Gratis offerte

Advies op maat

Of uw tuin nu een kleine stadstuin is of een grote tuin, wij kunnen u voorzien van een gepersonaliseerde service. We bieden een volledig assortiment tuindiensten voor alle budgetten en wensen.

Volledige ontzorging

Als uw wensen eenmaal besproken zijn en de plannen gemaakt, zullen we u verder volledig onzorgen. We hebben een team van zeer ervaren werknemers die hard zullen werken om aan uw eisen te voldoen.
JAMO TUINBEDRIJF

Een Persoonlijk Tuinontwerp

We beschikken over het nodige materieel voor alle tuinwensen, klein en groot. Onze medewerkers zijn zorgvuldig geselecteerd en opgeleid voor de specifieke behoeften van onze klanten. Deze professionals zijn opgeleid om tuinen aan te leggen die de schoonheid van een huis, kantoor of bedrijf versterken. Ook kunnen wij u voorzien van al het onderhoud dat nodig is om uw tuin gezond en mooi te houden. 

Om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke service krijgt, bieden wij u een gratis consult aan.