Vijveraanleg

Vijveraanleg

Een vijver is een prachtige aanvulling op uw tuin. Het biedt niet alleen een natuurlijke uitstraling, maar het kan ook de biodiversiteit in uw tuin verbeteren. Wij bieden een professionele vijveraanleg, waarbij we rekening houden met uw wensen en de omgeving. Van het graven van de vijver tot het aanleggen van de beplanting en verlichting, wij zorgen voor een complete aanleg en afwerking van uw vijver.

Bezoek onze pagina over vijveraanleg voor meer informatie over deze dienst.

Bij JAMO Tuinbedrijf zijn we gespecialiseerd in het aanleggen van verschillende soorten vijvers.
  1. Natuurlijke vijvers: Een natuurlijke vijver is een vijver die ontworpen is om er zo natuurlijk mogelijk uit te zien. Deze vijvers zijn over het algemeen beplant met waterplanten en hebben vaak een organische vorm.
  2. Formele vijvers: Een formele vijver is een vijver met een geometrische vorm, zoals een rechthoek of vierkant. Deze vijvers zijn vaak symmetrisch en hebben een strakke uitstraling.

  3. Koivijvers: Een koivijver is een speciale vijver die is ontworpen voor het houden van koi-karpers. Deze vijvers hebben vaak een diepte van minimaal 1,5 meter en zijn uitgerust met een filter- en beluchtingssysteem om de kwaliteit van het water op peil te houden.

  4. Zwemvijvers: Een zwemvijver is een combinatie van een vijver en een zwembad. Deze vijvers zijn ontworpen om in te zwemmen en hebben een heldere en schone uitstraling. Zwemvijvers hebben meestal een speciaal filtersysteem om het water schoon en veilig te houden.

Bij JAMO Tuinbedrijf kunnen we u helpen bij het kiezen van de juiste vijver voor uw tuin en kunnen we deze vervolgens professioneel aanleggen.

 

120+ KLANTBEOORDELINGEN

Wat onze opdrachtgevers zeggen?