Tuinontwerp

Tuinontwerp

Tuinontwerp op maat: creëer uw droomtuin met JAMO Tuinbedrijf

Bent u toe aan een nieuwe tuin, maar weet je niet waar je moet beginnen? Of heeft u al een idee, maar weet u niet hoe u dit het beste kunt uitvoeren? Wij helpen u graag met een professioneel tuinontwerp op maat. Bij JAMO Tuinbedrijf geloven we dat een tuin meer is dan alleen maar een verzameling planten en bloemen. Het is een verlengstuk van uw huis en een plek om tot rust te komen, te ontspannen en te genieten van het buitenleven.

Onze ontwerpers hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen van tuinen en weten precies hoe ze uw wensen kunnen omzetten in een prachtig ontwerp. We beginnen met een vrijblijvend kennismakingsgesprek om uw wensen en ideeën te bespreken. Vervolgens gaan we aan de slag met het ontwerpen van uw droomtuin.

Het ontwerpproces

Het ontwerpproces bestaat uit de volgende stappen:
  1. Inventarisatie: we inventariseren uw wensen en ideeën en bekijken de huidige situatie van de tuin.

  2. Schetsontwerp: op basis van de inventarisatie maken we een eerste schetsontwerp.

  3. Voorlopig ontwerp: in het voorlopig ontwerp werken we het schetsontwerp verder uit. We kijken naar de inrichting van de tuin, beplanting en verharding.

  4. Definitief ontwerp: het voorlopig ontwerp wordt omgezet in een definitief ontwerp. Hierin vind je alle details terug en weet u precies wat u kunt verwachten.

  5. Realisatie: als u akkoord bent met het definitieve ontwerp, gaan we aan de slag met de realisatie van uw droomtuin.

Onze werkwijze

Bij JAMO Tuinbedrijf werken we met een persoonlijke aanpak en staan uw wensen altijd centraal. We luisteren naar uw verhaal en vertalen dit naar een uniek ontwerp dat volledig aansluit bij uw persoonlijke smaak en behoeften. Ook houden we rekening met de omgeving en de architectuur van de woning. We werken alleen met hoogwaardige materialen en zorgen voor een perfecte afwerking.

Benieuwd naar wat wij voor uw droomtuin kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij helpen u graag verder!

 

120+ KLANTBEOORDELINGEN

Wat onze opdrachtgevers zeggen?