Sierbestrating

Sierbestrating

Sierbestrating is een belangrijk onderdeel van uw tuin. Het zorgt niet alleen voor een mooie uitstraling, maar het kan ook de functionaliteit van uw tuin verbeteren. Wij bieden een breed scala aan sierbestrating, van traditionele klinkers tot moderne betontegels en natuursteen. Onze ervaren hoveniers kunnen u helpen bij het kiezen van de perfecte bestrating die past bij uw tuin en uw wensen. Wij zorgen voor een professionele aanleg en afwerking van uw bestrating.

Verschillende soorten sierbestrating die wij bij JAMO Tuinbedrijf aanbieden:
 1. Natuursteen bestrating: natuursteen is een duurzame en mooie optie voor sierbestrating. Er zijn diverse soorten natuursteen beschikbaar, zoals graniet, marmer en kalksteen.
 2. Beton bestrating: beton is een populaire en voordelige optie voor sierbestrating. Er zijn verschillende kleuren, maten en vormen verkrijgbaar om een unieke uitstraling te creëren.
 3. Keramische tegels: keramische tegels zijn een populaire keuze voor moderne sierbestrating. Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, afmetingen en afwerkingen, zoals gepolijst of ruw.
 4. Klinkers: klinkers zijn een klassieke keuze voor sierbestrating. Ze zijn duurzaam en bieden een authentieke uitstraling. Er zijn verschillende kleuren en maten beschikbaar.
 5. Grind of split: grind en split zijn goede opties voor wie op zoek is naar een natuurlijke uitstraling. Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en afmetingen.
Hoe wij bij JAMO Tuinbedrijf de klant van A tot Z helpen met sierbestrating:
 1. Advies: Onze ervaren hoveniers adviseren u graag over de verschillende soorten sierbestrating die beschikbaar zijn en welke het beste bij uw wensen en tuin passen.

 2. Ontwerp: Wij maken een ontwerp op maat, zodat u een goed beeld krijgt van hoe de sierbestrating eruit komt te zien.

 3. Materialen: Wij bieden hoogwaardige materialen, waaronder natuursteen, keramische tegels, beton en klinkers. Hierdoor bent u verzekerd van duurzame sierbestrating die jarenlang mooi blijft.

 4. Installatie: Onze ervaren hoveniers zorgen voor een perfecte installatie van de sierbestrating, zodat deze niet alleen mooi is, maar ook veilig en comfortabel om op te lopen.

 5. Afwerking: Wij zorgen voor de juiste afwerking van de sierbestrating, zoals het plaatsen van opsluitbanden en het voegen van de tegels.

 6. Nazorg: Wij bieden nazorg en onderhoud, zodat uw sierbestrating mooi blijft en lang meegaat.

 

120+ KLANTBEOORDELINGEN

Wat onze opdrachtgevers zeggen?