Grondwerk

Grondwerk

Welkom bij JAMO Tuinbedrijf, dé specialist in grondwerk voor particulieren en bedrijven. Of het nu gaat om het aanleggen van een nieuwe tuin, het plaatsen van een schutting of het leggen van bestrating, wij hebben de kennis en ervaring in huis om het grondwerk professioneel en vakkundig uit te voeren.

Onze grondwerkers zijn getraind in het werken met verschillende soorten grond en hebben de nieuwste machines en gereedschappen tot hun beschikking. Hierdoor kunnen wij elk grondwerk project aan, ongeacht de omvang of complexiteit.

Soorten grondwerk

Bij JAMO Tuinbedrijf bieden wij een breed scala aan grondwerk diensten aan, waaronder:

  1. Grondverzet: Wij hebben de nodige kennis en apparatuur om grote hoeveelheden grond te verplaatsen. Hierdoor kunnen wij de bodemstructuur van uw tuin verbeteren of een nieuwe fundering leggen voor een gebouw.

  2. Aanleg van drainage: Wij kunnen verschillende soorten drainage aanleggen, zoals infiltratie- en oppervlaktedrainage, om wateroverlast in uw tuin te voorkomen.

  3. Nivellering: Het nivelleren van de grond is essentieel voor het aanleggen van een vlakke ondergrond voor bestrating, een gazon of een terras.

  4. Graafwerkzaamheden: Of het nu gaat om het graven van een vijver, het aanleggen van een zwembad of het plaatsen van een schutting, wij hebben de juiste apparatuur om de klus snel en efficiënt te klaren.

  5. Slopen: Als onderdeel van onze grondwerk diensten bieden wij ook sloopwerkzaamheden aan, zoals het verwijderen van oude schuren, funderingen en andere structuren.

Waarom kiezen voor JAMO Tuinbedrijf?

Bij JAMO Tuinbedrijf staan wij voor vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent en streven altijd naar het hoogste niveau van klanttevredenheid. Onze grondwerkers hebben jarenlange ervaring en zijn goed opgeleid om elk project tot een succes te maken. Wij gebruiken alleen hoogwaardige materialen en apparatuur om ervoor te zorgen dat uw project jarenlang meegaat. Bovendien bieden wij een uitstekende service en staan wij altijd voor u klaar om eventuele vragen te beantwoorden of problemen op te lossen.

 

120+ KLANTBEOORDELINGEN

Wat onze opdrachtgevers zeggen?