Gazonaanleg

Gazonaanleg

Een mooi en gezond gazon is de basis van een mooie tuin. Of u nu een nieuw gazon wilt aanleggen of uw bestaande gazon wilt renoveren, wij helpen u graag. Onze ervaren hoveniers zorgen voor een professionele aanleg en verzorging van uw gazon. Wij kunnen u adviseren over het juiste type graszaad en bemesting, en zorgen ervoor dat uw gazon er het hele jaar door gezond en mooi uitziet.

Verschillende soorten gazons die wij bij JAMO Tuinbedrijf aanleggen:
  • Speelgazon: dit type gazon is ideaal voor gezinnen met kinderen. Het is bestand tegen intensief gebruik en kan tegen een stootje.
  • Siergazon: een siergazon is perfect voor wie op zoek is naar een prachtig groen gazon dat er mooi en verzorgd uitziet. Het is minder geschikt voor intensief gebruik.
  • Schaduwtuin gazon: dit type gazon is geschikt voor tuinen met veel schaduw. Het gras groeit goed in de schaduw en blijft mooi groen.
  • Sportgazon: een sportgazon is ideaal voor sportliefhebbers. Het is bestand tegen intensief gebruik en kan goed tegen droogte.
  • Graszaad gazon: met graszaad kunnen wij ook een nieuw gazon aanleggen. Dit is een goedkopere optie dan het leggen van graszoden en biedt veel mogelijkheden om het gazon naar wens samen te stellen.

Bezoek onze pagina over gazonaanleg voor meer informatie over deze dienst.

Neem contact op!

Bent u geïnteresseerd in onze gazonaanleg services? Neem dan gerust contact met ons op. Onze hoveniers staan klaar om u te helpen en al uw vragen te beantwoorden. Wij komen graag bij u langs om uw tuin te bekijken en een offerte op maat te maken. Zo kunt u binnenkort genieten van een prachtig gazon in uw tuin!

 

120+ KLANTBEOORDELINGEN

Wat onze opdrachtgevers zeggen?