Sedumdak laten aanleggen

  • Home
  • Sedumdak laten aanleggen
JAMO TUINBEDRIJF

Sedumdak laten installeren

Een sedumdak is een voorbeeld van een groendak. Het is een dak dat is begroeid met sedum. Het is een van de meest milieuvriendelijke daken die er zijn, omdat er geen giftige chemicaliën of schadelijke materialen nodig zijn om het op te bouwen.

Direct een groen resultaat

Het aanleggen van een sedumdak is eenvoudig en biedt direct groen resultaat. Een sedumdak biedt u een onderhoudsarme schoonheid die u zal helpen om wat karakter toe te voegen aan de buitenkant van uw huis. Het is ook gemakkelijk te onderhouden en kan op bijna elk gebouw worden geïnstalleerd. Sedum is een zeer onderhoudsarme plant. Het vereist heel weinig zorg om te groeien. 

Wat is Sedum?

Sedum is een winterharde, groenblijvende plant die groeit in de volle zon. Sedum is een geslacht van planten met vele verschillende soorten en variëteiten. Afhankelijk van de omgevingsomstandigheden en het gewenste uiterlijk van het dak, kunnen verschillende soorten sedum en andere planten worden gekozen voor het sedumdak. Het is een gemakkelijke plant om te kweken en gedijt onder verschillende omstandigheden. De planten hebben een lange levensduur en gaan meestal meer dan 10 jaar mee, waardoor ze een duurzame optie zijn voor dakbedekking. Sedumplanten zijn winterhard, droogtetolerant en gemakkelijk te kweken.

Als u op zoek bent naar een onderhoudsarm dakbedekkingsmateriaal dat uw huis verfraait en karakter toevoegt, overweeg dan sedum dakbedekking.

Wat zijn enkele voordelen van een sedumdak?
  • Absorbeert regenwater
  • Luchtzuivering
  • Verhoogt biodiversiteit
  • Eenvoudig te plaatsen
  • Sedum neemt veel koolstofdioxide op uit de lucht

Sedumdaken kunnen ook een mooie manier zijn om de energierekening van uw woning of kantoor te verlagen. Ze helpen u om het interieur koel te houden in de zomer en warm in de winter.

Ontwerp

We ontwerpen samen met u uw sedumdak.

Aanleg

We verzorgen de aanleg van uw nieuwe sedumdak.

Onderhoud

Een sedumdak biedt onderhoudsarme schoonheid.
JAMO TUINBEDRIJF HAARLEM

Dé #1 Allround Tuinspecialist in uw regio.

120+ KLANTBEOORDELINGEN

Wat onze opdrachtgevers zeggen?