Sedumdak laten aanleggen

  • Home
  • Sedumdak laten aanleggen
JAMO TUINBEDRIJF

Sedumdak laten installeren

Een sedumdak is een voorbeeld van een groendak.┬áHet is een dak dat is begroeid met sedum. Het is een van de meest milieuvriendelijke daken die er zijn, omdat er geen giftige chemicali├źn of schadelijke materialen nodig zijn om het op te bouwen.

Direct een groen resultaat

Het aanleggen van een sedumdak is eenvoudig en biedt direct groen resultaat. Een sedumdak biedt u een onderhoudsarme schoonheid die u zal helpen om wat karakter toe te voegen aan de buitenkant van uw huis. Het is ook gemakkelijk te onderhouden en kan op bijna elk gebouw worden geïnstalleerd. Sedum is een zeer onderhoudsarme plant. Het vereist heel weinig zorg om te groeien. 

Wat is Sedum?

Sedum is een winterharde, groenblijvende plant die groeit in de volle zon. Het is een gemakkelijke plant om te kweken en gedijt onder verschillende omstandigheden. De planten hebben een lange levensduur en gaan meestal meer dan 10 jaar mee, waardoor ze een duurzame optie zijn voor dakbedekking. Sedumplanten zijn winterhard, droogtetolerant en gemakkelijk te kweken.

Als u op zoek bent naar een onderhoudsarm dakbedekkingsmateriaal dat uw huis verfraait en karakter toevoegt, overweeg dan sedum dakbedekking.

Gratis offerte
Wat zijn enkele voordelen van een sedumdak?
  • Absorbeert regenwater
  • Luchtzuivering
  • Verhoogt biodiversiteit
  • Eenvoudig te plaatsen
  • Sedum neemt veel koolstofdioxide op uit de lucht

Sedumdaken kunnen ook een mooie manier zijn om de energierekening van uw woning of kantoor te verlagen. Ze helpen u om het interieur koel te houden in de zomer en warm in de winter.

Ontwerp

We ontwerpen samen met u uw sedumdak.

Aanleg

We verzorgen de aanleg van uw nieuwe sedumdak.

Onderhoud

Een sedumdak biedt onderhoudsarme schoonheid.
JAMO TUINBEDRIJF HAARLEM

D├ę #1 Allround Tuinspecialist in uw regio.

120+ KLANTBEOORDELINGEN

Wat onze opdrachtgevers zeggen?

WhatsApp Image 2022-11-14 at 15.46.24 (1)
IMG-20221114-WA0041
Grondwerk
JAMO TUINBEDRIJF

D├ę Specialist voor ├íl uw tuinwensen.

Op zoek naar een vakman voor uw tuinklus? Met meer dan 100 positieve klantbeoordelingen op Google zijn wij d├ę tuinspecialist voor de regio Haarlem.

Graag helpen we u om uw tuinwensen te verwezenlijken. Ons team staat altijd klaar om u de beste hoveniersdiensten te bieden. Wij bieden professionele service in alle aspecten van landschapsarchitectuur.

Wij werken van begin tot eind met u samen en komen onze beloften altijd na. Ons team is ervaren, bekwaam en professioneel. Samen met u gaan we op zoek naar de juiste oplossing voor uw tuin.

Bel ons vandaag nog op voor een gratis prijsschatting!

JAMO TUINBEDRIJF

Gepersonaliseerde Service

Het begint met een idee. Een tuin ingericht naar eigen zeggen, hoe mooi is dat! Heeft u er al over nagedacht? Wat mag er niet missen in uw tuin? En van wat voor stijl houdt u? Wij helpen u graag bij het ontwerpen van een persoonlijke tuin, waarin al uw wensen verwerkt zijn.

Gratis offerte

Advies op maat

Of uw tuin nu een kleine stadstuin is of een grote tuin, wij kunnen u voorzien van een gepersonaliseerde service. We bieden een volledig assortiment tuindiensten voor alle budgetten en wensen.

Volledige ontzorging

Als uw wensen eenmaal besproken zijn en de plannen gemaakt, zullen we u verder volledig onzorgen. We hebben een team van zeer ervaren werknemers die hard zullen werken om aan uw eisen te voldoen.
JAMO TUINBEDRIJF

Een Persoonlijk Tuinontwerp

We beschikken over het nodige materieel voor alle tuinwensen, klein en groot. Onze medewerkers zijn zorgvuldig geselecteerd en opgeleid voor de specifieke behoeften van onze klanten. Deze professionals zijn opgeleid om tuinen aan te leggen die de schoonheid van een huis, kantoor of bedrijf versterken. Ook kunnen wij u voorzien van al het onderhoud dat nodig is om uw tuin gezond en mooi te houden. 

Om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke service krijgt, bieden wij u een gratis consult aan.