Mijn tuin aanpakken
 • image
  Staringstraat 10, 2032 VB Haarlem
 • image
  Maandag t/m Zaterdag 8:00 - 17:00
Contact Title
Vertel ons uw uitdaging! 0648623066

Sedumdak Aanleg

JAMO TUINBEDRIJF

Sedumdak Aanleg

Ontdek de voordelen van een sedumdak met JAMO Tuinbedrijf, uw specialist in ecologische dakoplossingen. Een sedumdak, ook bekend als groendak, voegt niet alleen esthetische waarde toe aan uw woning of gebouw, maar draagt ook bij aan een betere stedelijke omgeving. Ontdek hoe wij uw dak kunnen transformeren in een levendig, groen landschap.

 

Voordelen van een Sedumdak

 • Duurzaamheid: Sedumdaken verlengen de levensduur van uw dakbedekking door bescherming tegen weersinvloeden zoals regen, wind en UV-straling.
 • Isolatie: Een sedumdak biedt natuurlijke isolatie, wat resulteert in een betere temperatuurregeling binnen het gebouw en een verlaging van de energiekosten.
 • Waterbeheer: Sedumdaken helpen regenwater te absorberen en vertragen de afvoer naar het riool, wat overstromingen helpt verminderen en de waterkwaliteit verbetert.
 • Biodiversiteit: Een groendak bevordert de biodiversiteit in stedelijke gebieden door een habitat te bieden aan verschillende soorten insecten en vogels.

Onze Aanpak voor de Aanleg van Sedumdaken

 1. Inspectie en Advies: Voordat we beginnen, inspecteren we uw dak om te beoordelen of het geschikt is voor een sedumdak. We bespreken uw wensen en de mogelijkheden voor uw specifieke situatie.
 2. Ontwerp: We ontwerpen het groendak zodanig dat het voldoet aan uw esthetische en functionele eisen. Dit omvat de keuze van de sedumsoorten, die variëren in kleur, bloeitijd en onderhoudsbehoefte.
 3. Voorbereiding: We zorgen voor een degelijke voorbereiding van het dak, waaronder het aanbrengen van een wortelwerende laag, een drainage- en irrigatiesysteem, en een substraatlaag die speciaal is samengesteld voor optimale groei van de sedum.
 4. Aanleg: Het sedum wordt meestal geleverd in matten of tegels die eenvoudig te installeren zijn. Ons team zorgt voor een snelle en efficiënte aanleg, met minimale overlast.
 5. Onderhoud: Hoewel een sedumdak weinig onderhoud vereist, bieden we servicecontracten aan voor periodieke inspectie en onderhoud om de gezondheid en levensduur van uw groendak te waarborgen.

Begin Vandaag Nog met uw Groendak Project

Wilt u de overstap maken naar een duurzamere oplossing en uw impact op het milieu verminderen? Neem vandaag nog contact op met JAMO Tuinbedrijf voor meer informatie over sedumdaken of om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Transformeer uw dak in een levende, ademende ruimte die bijdraagt aan een gezonder, groener stedelijk milieu.

Contacteer JAMO Tuinbedrijf en laat ons u helpen een verschil te maken met een prachtig sedumdak.
Hoe kunnen we helpen?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe we samen uw ideale tuin kunnen realiseren. Uw tevredenheid staat bij ons voorop, en we streven ernaar om aan al uw tuinbehoeften te voldoen met zorg, expertise en toewijding. Laat ons uw partner zijn in het creëren van de tuin waar u altijd van gedroomd heeft.

Contact Title
24/7 BEREIKBAAR 0648623066