Mijn tuin aanpakken
  • image
    Staringstraat 10, 2032 VB Haarlem
  • image
    Maandag t/m Zaterdag 8:00 - 17:00
Contact Title
Vertel ons uw uitdaging! 0648623066

Onze diensten

Laat ons je droomtuin visualiseren. Onze ervaren ontwerpers luisteren naar jouw wensen en creëren een uniek ontwerp dat perfect bij jouw stijl en levensstijl past. Stap voor stap werken we samen aan het realiseren van jouw ideale buitenruimte.
image
Van concept tot realisatie, wij creëren jouw ideale buitenruimte. Met oog voor detail en vakmanschap zorgen we voor een vakkundige aanleg van jouw tuin, waarbij we rekening houden met jouw wensen, budget en de omgeving.
image
Houd je tuin in topconditie met ons professionele onderhoud. Ons ervaren team staat voor je klaar om alle aspecten van het tuinonderhoud te verzorgen, van maaien en snoeien tot bemesten en onkruidbestrijding. Zo blijft jouw tuin altijd prachtig en verzorgd.
image
Creëer een stijlvolle en functionele buitenruimte met onze bestratingsdiensten. Van terrassen en paden tot opritten en borders, wij bieden een ruime keuze aan materialen en ontwerpen om jouw tuin tot leven te brengen.
image
Ontdek onze expertise in het ontwerpen en bouwen van houten structuren. Of het nu gaat om vlonders, overkappingen, schuttingen of pergola's, wij leveren maatwerkoplossingen die perfect passen bij jouw tuin en stijl.
image
Geniet van een weelderig groen gazon, perfect aangelegd door ons team. Wij zorgen voor het juiste grondwerk, de beste grassoorten en een zorgvuldige installatie, zodat jouw gazon er altijd gezond en mooi uitziet.
image
Breng kleur en leven in je tuin met onze deskundige beplantingsdiensten. Ons team adviseert je graag over de beste planten, bloemen en struiken die passen bij jouw tuin en onderhoudsbehoeften. Zo creëren we samen een prachtig en levendig landschap.
image
Zorg voor een stevige basis met ons professionele grondwerk. Of het nu gaat om het afgraven, ophogen of egaliseren van je tuin, wij beschikken over het juiste materieel en de expertise om deze klus efficiënt en nauwkeurig uit te voeren.
image
Creëer privacy en definieer je tuin met onze erfafscheidingopties. Van traditionele schuttingen tot moderne afscheidingen, wij bieden diverse materialen en ontwerpen om jouw buitenruimte af te bakenen en te verfraaien.
image
Transformeer je dak in een groene oase met onze sedumdakoplossingen. Onze groendaksystemen bieden talloze voordelen, zoals isolatie, waterretentie en biodiversiteit, en dragen bij aan een duurzamere leefomgeving.
image
Geniet het hele jaar door van je buitenruimte met onze tuinoverkappingen. Of het nu gaat om een pergola, veranda of tuinhuisje, wij ontwerpen en bouwen op maat gemaakte structuren die beschutting bieden tegen zon, regen en wind.
image
Maak van je terras een uitnodigende plek om te ontspannen en te entertainen. Met onze terrasaanlegdiensten creëren we een sfeervolle buitenruimte waar je kunt genieten van gezelligheid en comfort, het hele jaar door.
image
Voeg kleur en schoonheid toe aan je tuin met onze bloembedden. Onze experts helpen je bij het kiezen van de juiste bloemen en planten voor een prachtige bloeiende border die het hele seizoen lang blijft stralen.
image
Creëer een rustgevende waterpartij in je tuin met onze vijveraanleg. Wij ontwerpen en bouwen op maat gemaakte vijvers die perfect passen bij jouw tuin en levensstijl, en waar je kunt genieten van de rust en schoonheid van de natuur.
image
Houd je tuin netjes en gezond met onze professionele snoeiservices. Ons ervaren team zorgt voor het juiste onderhoud van jouw planten en struiken, zodat ze optimaal kunnen groeien en bloeien.
image