Mijn tuin aanpakken
 • image
  Staringstraat 10, 2032 VB Haarlem
 • image
  Maandag t/m Zaterdag 8:00 - 17:00
Contact Title
Vertel ons uw uitdaging! 0648623066

Hoveniersbedrijf Heemstede

JAMO TUINBEDRIJF

Hoveniersbedrijf in Heemstede

In Heemstede, waar groen en wooncomfort elkaar ontmoeten, staat JAMO Tuinbedrijf klaar om jouw tuindromen te realiseren. Met een persoonlijke aanpak en diepgaande kennis van zowel lokale flora als landschapsontwerp, bieden wij alles wat je nodig hebt om van jouw tuin een prachtige, levendige ruimte te maken.

 

Onze Diensten:

 • Tuinontwerp: We luisteren naar jouw wensen en vertalen deze naar een creatief en praktisch tuinontwerp, perfect passend bij jouw levensstijl en de Heemsteedse omgeving.
 • Tuinaanleg: Van de zorgvuldige selectie van planten tot de aanleg van paden en terrassen, ons team zorgt voor een naadloze realisatie van jouw tuinproject.
 • Tuinonderhoud: Wij bieden flexibele onderhoudsplannen aan om jouw tuin het hele jaar door in optimale conditie te houden, zodat jij kunt genieten zonder zorgen.
 • Specialistische Diensten: Of je nu interesse hebt in een biodiverse tuin, een moderne buitenruimte, of de aanleg van een natuurlijke vijver, wij hebben de expertise in huis om aan al jouw tuinbehoeften te voldoen.

Waarom Kiezen voor Ons?

 • Persoonlijke Aandacht: Elk project is uniek. We nemen de tijd om jouw wensen te begrijpen en werken nauw met je samen om deze te realiseren.
 • Transparantie: Duidelijke communicatie en transparante prijzen zijn de basis van onze service. Geen verrassingen, alleen heldere afspraken.
 • Achteraf Betalen Mogelijk: Om het proces zo gemakkelijk mogelijk te maken, bieden we de optie om achteraf te betalen, zodat je zonder zorgen aan jouw tuinproject kunt beginnen.
 • Tevredenheidsgarantie: Met een reputatie van meer dan 200 positieve beoordelingen, kun je op ons rekenen voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Zet Vandaag de Eerste Stap

Droom je van een tuin waar je het hele jaar door van kunt genieten, een plek die zowel rust als inspiratie biedt? Neem dan contact op met JAMO Tuinbedrijf in Heemstede. Samen maken we van jouw tuin een plek waar je trots op kunt zijn.

JAMO Tuinbedrijf Heemstede: Waar Jouw Tuin Onze Passie Is.
JAMO TUINBEDRIJF

Klantreviews die spreken

image

Jack van Jamo Tuinen heeft bij ons het nieuwe tuinontwerp gemaakt en tevens zeer professioneel uitgevoerd. Wij hebben in een persoonlijk gesprek aangegeven wat voor ons belangrijk is en hiermee heeft Jack een ontwerp gemaakt. Door zijn jarenlange ervaring kan hij de wensen van de klant goed inschatten en omzetten in een super goed ontwerp. De uitvoering was echt helemaal super en geheel volgens schema. Aardige en nette jongens assisteren Jack hierbij. Kortom wij kunnen Jamo iedereen adviseren. Nogmaals dank Jack.

Danny G.
image

Recent een tuin laten plaatsen door dit bedrijf. Absolute toppers. Het werk ging razend snel, de geleverde kwaliteit is ontzettend hoog en de afwerking is zeer nauwkeurig. Er wordt goed gereageerd op vragen en opmerkingen en er wordt duidelijk uitleg gegeven over hoe ze hun werkzaamheden gaan uitvoeren. Ook lastminute wijzigingen waren na overleg geen probleem. Hartelijk dank!

Joris B.
image

Op een bijzonder hete dag, ongeveer 29 graden, is mijn voortuintje opnieuw bestraat. Er is hard gewerkt. De voortuin ligt er prachtig bij. Het water loopt goed af naar de stoep. Ook de pergalo die in de achtertuin is geplaatst, is in verhouding met de grootte van die tuin. Ik ben zeer tevreden.

Rosien R.
image

Ik kan iedereen dit bedrijf aanraden, professioneel bedrijf, advies op maat, afspraken worden optijd nagekomen dit bedrijf verstaat echt hun vak. Zo blij met mijn gerenoveerde tuin. Jamo tuinbedrijf bedankt

Jayden B.
image

Fantastische tuin, echt vakwerk. Je merkt dat deze mensen precies leveren wat ze zeggen. Echt kwaliteit, prachtige stenen en mooie bakken voor de platen laten plaatsen. Alles is goed afgegraven en egaal gemaakt. Jack en zijn team, bedankt ik zou jullie zeker aanbevelen. Ben je opzoek naar de goedkoopste tuin, dan moet je hier niet zijn, maar voor de beste prijs kwaliteit zeker wel!

Mitchel B.
image

Een prachtige tuin gerealiseerd door Jamo tuinbedrijf! Exact wat we wilde, maar eigenlijk nog mooier geworden! Wij zijn erg blij met het resultaat en kijken uit naar de werkzaamheden voor de voortuin! Goed contact gehad met Jack en zijn mannen, top!

Samira H.
image

Fantastische bestrating van mijn hele tuin aangelegd door Jack en zijn team. Ze konden mij heel vlot helpen, zelfs binnen 2 weken konden ze tussendoor nog even een gaatje vrijmaken voor mijn tuin. Vriendelijk personeel en erg mooie stenen hebben ze geleverd, alles ligt recht en loopt af. Een goede prijs/ kwaliteitsverhouding, je ziet dat ze het al heel lang doen, alles is perfect.

Mitch
image

Onze tuin is volledig aangepakt door Jamo tuinbedrijf. Helemaal leeg gemaakt en vervolgens professioneel opnieuw aangelegd. De communicatie met Jack verloopt vlekkeloos, hij is professioneel, reageert snel en kritisch op het eigen geleverde werk. De collega’s die de klus hebben uitgevoerd zijn zeer professioneel, ontzettend vriendelijk en werken hard. Al met al een dikke aanrader voor iedere Haarlemmer die zijn tuin wil laten aanpakken! Jack en collega’s; ontzettend bedankt voor de prachtige tuin! Jorrit en Berber

Berber S.
image

Erg blij met onze nieuwe stadstuin, die door Jamo Tuinbedrijf een mooie opknapbeurt heeft gekregen. Hergebruik van onze oude koppelstones, nieuwe schuttingen en borders met behoud van onze oude druivenplant, en bovenop het nieuwe afdak sedum dakbedekking voor de bijtjes. Daarnaast was het fijn en snel communiceren met Jack en zijn team, en top dat het allemaal deze zomer nog gerealiseerd kon worden.

Els G.
image

Deze professionals hebben onze tuin opnieuw aangelegd. Super tevreden en we kijken ernaar uit om ervan te gaan genieten. Afspraken nagekomen, alles goed gepland en naar verwachting uitgevoerd. Blij met onze voor- en achtertuin. De nieuwe bestrating ziet er super uit. Er waren wat obstakels maar deze zijn goed en snel opgelost. Goede communicatie, servicegericht en flexibel, erg fijn!

Monique de V.