Mijn tuin aanpakken
 • image
  Staringstraat 10, 2032 VB Haarlem
 • image
  Maandag t/m Zaterdag 8:00 - 17:00
Contact Title
Vertel ons uw uitdaging! 0648623066

Hoveniersbedrijf Bloemendaal

JAMO TUINBEDRIJF

Hoveniersbedrijf in Bloemendaal

In het prachtige Bloemendaal, bekend om zijn natuurlijke schoonheid en statige woningen, biedt JAMO Tuinbedrijf exclusieve tuindiensten die jouw buitenruimte transformeren in een verfijnde oase. Wij begrijpen het unieke karakter van Bloemendaal en hoe belangrijk een harmonieuze tuin is voor het totale woonplezier.

 

Onze Diensten in Bloemendaal:

 • Tuinontwerp op Maat: Laat ons jouw tuinvisie realiseren met een ontwerp dat naadloos aansluit bij de architectuur van je woning en de natuurlijke omgeving van Bloemendaal.
 • Tuinaanleg: Of je nu droomt van een serene tuin met inheemse plantensoorten of een elegante buitenruimte voor entertainment, ons team realiseert het met precisie en zorg.
 • Tuinonderhoud: Geniet van een zorgeloze tuin het hele jaar door met ons op maat gemaakte onderhoudsplan, afgestemd op de specifieke eisen van jouw tuin.
 • Specialistische Diensten: Van duurzame tuinoplossingen tot de creatie van unieke waterpartijen, wij bieden een breed scala aan gespecialiseerde diensten om jouw tuin in Bloemendaal te verrijken.

Waarom Kiezen voor JAMO Tuinbedrijf in Bloemendaal?

 • Persoonlijke Service: Jouw wensen en tevredenheid staan bij ons voorop. Wij bieden persoonlijke service en maatwerk in elk aspect van onze dienstverlening.
 • Transparantie en Betrouwbaarheid: Bij ons staan heldere communicatie en betrouwbaarheid centraal. We zorgen voor duidelijke afspraken en transparante prijzen, zonder verrassingen.
 • Flexibele Betalingsopties: We bieden de mogelijkheid tot achteraf betalen, zodat je meteen kunt beginnen met het realiseren van je tuinproject in Bloemendaal.
 • Bewezen Klanttevredenheid: Onze toewijding aan kwaliteit en service heeft geresulteerd in meer dan 200 positieve beoordelingen van tevreden klanten.

Begin aan de Reis naar Jouw Perfecte Tuin

Wil je de tuin van je dromen in Bloemendaal realiseren? Neem vandaag nog contact op met JAMO Tuinbedrijf. Samen creëren we een buitenruimte die perfect past bij jouw levensstijl en de unieke charme van Bloemendaal versterkt.

JAMO Tuinbedrijf Bloemendaal: Waar Jouw Buitendroom Onze Missie Is.
JAMO TUINBEDRIJF

Klantreviews die spreken

image

Jack van Jamo Tuinen heeft bij ons het nieuwe tuinontwerp gemaakt en tevens zeer professioneel uitgevoerd. Wij hebben in een persoonlijk gesprek aangegeven wat voor ons belangrijk is en hiermee heeft Jack een ontwerp gemaakt. Door zijn jarenlange ervaring kan hij de wensen van de klant goed inschatten en omzetten in een super goed ontwerp. De uitvoering was echt helemaal super en geheel volgens schema. Aardige en nette jongens assisteren Jack hierbij. Kortom wij kunnen Jamo iedereen adviseren. Nogmaals dank Jack.

Danny G.
image

Recent een tuin laten plaatsen door dit bedrijf. Absolute toppers. Het werk ging razend snel, de geleverde kwaliteit is ontzettend hoog en de afwerking is zeer nauwkeurig. Er wordt goed gereageerd op vragen en opmerkingen en er wordt duidelijk uitleg gegeven over hoe ze hun werkzaamheden gaan uitvoeren. Ook lastminute wijzigingen waren na overleg geen probleem. Hartelijk dank!

Joris B.
image

Op een bijzonder hete dag, ongeveer 29 graden, is mijn voortuintje opnieuw bestraat. Er is hard gewerkt. De voortuin ligt er prachtig bij. Het water loopt goed af naar de stoep. Ook de pergalo die in de achtertuin is geplaatst, is in verhouding met de grootte van die tuin. Ik ben zeer tevreden.

Rosien R.
image

Ik kan iedereen dit bedrijf aanraden, professioneel bedrijf, advies op maat, afspraken worden optijd nagekomen dit bedrijf verstaat echt hun vak. Zo blij met mijn gerenoveerde tuin. Jamo tuinbedrijf bedankt

Jayden B.
image

Fantastische tuin, echt vakwerk. Je merkt dat deze mensen precies leveren wat ze zeggen. Echt kwaliteit, prachtige stenen en mooie bakken voor de platen laten plaatsen. Alles is goed afgegraven en egaal gemaakt. Jack en zijn team, bedankt ik zou jullie zeker aanbevelen. Ben je opzoek naar de goedkoopste tuin, dan moet je hier niet zijn, maar voor de beste prijs kwaliteit zeker wel!

Mitchel B.
image

Een prachtige tuin gerealiseerd door Jamo tuinbedrijf! Exact wat we wilde, maar eigenlijk nog mooier geworden! Wij zijn erg blij met het resultaat en kijken uit naar de werkzaamheden voor de voortuin! Goed contact gehad met Jack en zijn mannen, top!

Samira H.
image

Fantastische bestrating van mijn hele tuin aangelegd door Jack en zijn team. Ze konden mij heel vlot helpen, zelfs binnen 2 weken konden ze tussendoor nog even een gaatje vrijmaken voor mijn tuin. Vriendelijk personeel en erg mooie stenen hebben ze geleverd, alles ligt recht en loopt af. Een goede prijs/ kwaliteitsverhouding, je ziet dat ze het al heel lang doen, alles is perfect.

Mitch
image

Onze tuin is volledig aangepakt door Jamo tuinbedrijf. Helemaal leeg gemaakt en vervolgens professioneel opnieuw aangelegd. De communicatie met Jack verloopt vlekkeloos, hij is professioneel, reageert snel en kritisch op het eigen geleverde werk. De collega’s die de klus hebben uitgevoerd zijn zeer professioneel, ontzettend vriendelijk en werken hard. Al met al een dikke aanrader voor iedere Haarlemmer die zijn tuin wil laten aanpakken! Jack en collega’s; ontzettend bedankt voor de prachtige tuin! Jorrit en Berber

Berber S.
image

Erg blij met onze nieuwe stadstuin, die door Jamo Tuinbedrijf een mooie opknapbeurt heeft gekregen. Hergebruik van onze oude koppelstones, nieuwe schuttingen en borders met behoud van onze oude druivenplant, en bovenop het nieuwe afdak sedum dakbedekking voor de bijtjes. Daarnaast was het fijn en snel communiceren met Jack en zijn team, en top dat het allemaal deze zomer nog gerealiseerd kon worden.

Els G.
image

Deze professionals hebben onze tuin opnieuw aangelegd. Super tevreden en we kijken ernaar uit om ervan te gaan genieten. Afspraken nagekomen, alles goed gepland en naar verwachting uitgevoerd. Blij met onze voor- en achtertuin. De nieuwe bestrating ziet er super uit. Er waren wat obstakels maar deze zijn goed en snel opgelost. Goede communicatie, servicegericht en flexibel, erg fijn!

Monique de V.