Mijn tuin aanpakken
 • image
  Staringstraat 10, 2032 VB Haarlem
 • image
  Maandag t/m Zaterdag 8:00 - 17:00
Contact Title
Vertel ons uw uitdaging! 0648623066

Hoveniersbedrijf Amsterdam

JAMO TUINBEDRIJF

Hoveniersbedrijf in Amsterdam

In het bruisende Amsterdam, waar elke vierkante meter telt, begrijpt JAMO Tuinbedrijf hoe belangrijk jouw buitenruimte is. Of je nu een kleine binnenplaats hebt, een dakterras of een ruime tuin, wij transformeren jouw buitenruimte tot een persoonlijk paradijs waar je kunt ontsnappen aan de stadsdrukte.

 

Onze Diensten in Amsterdam:

 • Tuinontwerp op Maat: Amsterdamse tuinen zijn uniek. Onze ontwerpen weerspiegelen dit door creatief gebruik te maken van de beschikbare ruimte. Wij creëren groene oases in het hart van de stad.
 • Stadstuinaanleg: Specifiek voor Amsterdam, richten we ons op het slim benutten van ruimtes. Van verticale tuinen tot multifunctionele buitenruimtes, wij weten hoe we jouw stedelijke tuindromen kunnen realiseren.
 • Tuinonderhoud voor de Stad: Zelfs in de stad heeft je tuin regelmatig onderhoud nodig. Wij bieden pakketten op maat om jouw tuin, groot of klein, het hele jaar door in perfecte staat te houden.
 • Specialistische Diensten voor Amsterdam: Inclusief het aanleggen van daktuinen, het integreren van duurzame tuinoplossingen en het ontwerpen van tuinen die privacy bieden midden in de stedelijke omgeving.

Waarom Kiezen voor JAMO Tuinbedrijf in Amsterdam?

 • Ervaring met Stadstuinen: Ons team heeft uitgebreide ervaring met de specifieke uitdagingen en kansen van tuinieren in Amsterdam.
 • Persoonlijke Aandacht: Elk project begint met luisteren naar jou. Jouw visie en wensen staan centraal in ons ontwerp- en aanlegproces.
 • Transparantie: Van ontwerp tot onderhoud, wij bieden duidelijkheid over onze processen en prijzen. Geen verrassingen, alleen vertrouwen en kwaliteit.
 • Achteraf Betalen: Om het je gemakkelijk te maken, bieden we de mogelijkheid om achteraf te betalen. Zo kun je nu genieten van je tuin en later betalen.

Begin Aan Jouw Amsterdamse Tuinavontuur

Woon je in Amsterdam en droom je van een tuin waar je kunt relaxen, entertainen en genieten van je eigen stukje natuur? Neem vandaag nog contact op met JAMO Tuinbedrijf. Laat ons jouw buitenruimte transformeren in een plek waar je trots op kunt zijn.

JAMO Tuinbedrijf Amsterdam: Jouw Partner voor Stedelijk Groen.
JAMO TUINBEDRIJF

Klantreviews die spreken

image

Jack van Jamo Tuinen heeft bij ons het nieuwe tuinontwerp gemaakt en tevens zeer professioneel uitgevoerd. Wij hebben in een persoonlijk gesprek aangegeven wat voor ons belangrijk is en hiermee heeft Jack een ontwerp gemaakt. Door zijn jarenlange ervaring kan hij de wensen van de klant goed inschatten en omzetten in een super goed ontwerp. De uitvoering was echt helemaal super en geheel volgens schema. Aardige en nette jongens assisteren Jack hierbij. Kortom wij kunnen Jamo iedereen adviseren. Nogmaals dank Jack.

Danny G.
image

Recent een tuin laten plaatsen door dit bedrijf. Absolute toppers. Het werk ging razend snel, de geleverde kwaliteit is ontzettend hoog en de afwerking is zeer nauwkeurig. Er wordt goed gereageerd op vragen en opmerkingen en er wordt duidelijk uitleg gegeven over hoe ze hun werkzaamheden gaan uitvoeren. Ook lastminute wijzigingen waren na overleg geen probleem. Hartelijk dank!

Joris B.
image

Op een bijzonder hete dag, ongeveer 29 graden, is mijn voortuintje opnieuw bestraat. Er is hard gewerkt. De voortuin ligt er prachtig bij. Het water loopt goed af naar de stoep. Ook de pergalo die in de achtertuin is geplaatst, is in verhouding met de grootte van die tuin. Ik ben zeer tevreden.

Rosien R.
image

Ik kan iedereen dit bedrijf aanraden, professioneel bedrijf, advies op maat, afspraken worden optijd nagekomen dit bedrijf verstaat echt hun vak. Zo blij met mijn gerenoveerde tuin. Jamo tuinbedrijf bedankt

Jayden B.
image

Fantastische tuin, echt vakwerk. Je merkt dat deze mensen precies leveren wat ze zeggen. Echt kwaliteit, prachtige stenen en mooie bakken voor de platen laten plaatsen. Alles is goed afgegraven en egaal gemaakt. Jack en zijn team, bedankt ik zou jullie zeker aanbevelen. Ben je opzoek naar de goedkoopste tuin, dan moet je hier niet zijn, maar voor de beste prijs kwaliteit zeker wel!

Mitchel B.
image

Een prachtige tuin gerealiseerd door Jamo tuinbedrijf! Exact wat we wilde, maar eigenlijk nog mooier geworden! Wij zijn erg blij met het resultaat en kijken uit naar de werkzaamheden voor de voortuin! Goed contact gehad met Jack en zijn mannen, top!

Samira H.
image

Fantastische bestrating van mijn hele tuin aangelegd door Jack en zijn team. Ze konden mij heel vlot helpen, zelfs binnen 2 weken konden ze tussendoor nog even een gaatje vrijmaken voor mijn tuin. Vriendelijk personeel en erg mooie stenen hebben ze geleverd, alles ligt recht en loopt af. Een goede prijs/ kwaliteitsverhouding, je ziet dat ze het al heel lang doen, alles is perfect.

Mitch
image

Onze tuin is volledig aangepakt door Jamo tuinbedrijf. Helemaal leeg gemaakt en vervolgens professioneel opnieuw aangelegd. De communicatie met Jack verloopt vlekkeloos, hij is professioneel, reageert snel en kritisch op het eigen geleverde werk. De collega’s die de klus hebben uitgevoerd zijn zeer professioneel, ontzettend vriendelijk en werken hard. Al met al een dikke aanrader voor iedere Haarlemmer die zijn tuin wil laten aanpakken! Jack en collega’s; ontzettend bedankt voor de prachtige tuin! Jorrit en Berber

Berber S.
image

Erg blij met onze nieuwe stadstuin, die door Jamo Tuinbedrijf een mooie opknapbeurt heeft gekregen. Hergebruik van onze oude koppelstones, nieuwe schuttingen en borders met behoud van onze oude druivenplant, en bovenop het nieuwe afdak sedum dakbedekking voor de bijtjes. Daarnaast was het fijn en snel communiceren met Jack en zijn team, en top dat het allemaal deze zomer nog gerealiseerd kon worden.

Els G.
image

Deze professionals hebben onze tuin opnieuw aangelegd. Super tevreden en we kijken ernaar uit om ervan te gaan genieten. Afspraken nagekomen, alles goed gepland en naar verwachting uitgevoerd. Blij met onze voor- en achtertuin. De nieuwe bestrating ziet er super uit. Er waren wat obstakels maar deze zijn goed en snel opgelost. Goede communicatie, servicegericht en flexibel, erg fijn!

Monique de V.