Hovenier Heemstede

  • Home
  • Hovenier Heemstede
JAMO TUINBEDRIJF Heemstede

Hoveniersbedrijf in Heemstede

Een project starten

Op zoek naar een hoveniersbedrijf voor uw tuinklus in Heemstede? Met meer dan 100 positieve klantbeoordelingen op Google zijn wij dé tuinspecialist voor de regio Heemstede. Graag helpen we u om uw tuinwensen te verwezenlijken. Ons team staat altijd klaar om u de beste hoveniersdiensten te bieden. Wij bieden professionele service in alle aspecten van landschapsarchitectuur in Heemstede. 

We doen alles, van een klein landschapsproject tot een groot residentieel of commercieel project. Ons bedrijf zet zich in voor klanttevredenheid. We hebben de expertise en ervaring om projecten van elke omvang aan te pakken. Wij zijn een volledig erkend en verzekerd Heemsteeds hoveniersbedrijf. Voor uw gemoedsrust voorzien wij u graag van referenties. Ook zijn wij gediplomeerd en verzekerd voor materiële schade.

Wij zijn een ervaren en professioneel team van hoveniers die u kunnen helpen met al uw tuinwensen. Van kleine klussen tot grote projecten, wij bieden een breed scala aan diensten die ervoor zorgen dat uw tuin er op zijn best uitziet. Dus als u op zoek bent naar het juiste hoveneiersbedrijf in Heemstede, bel ons dan vandaag nog.

Wij bieden eersteklas hoveniersdiensten tegen betaalbare prijzen. Wij nemen alleen ervaren vakmensen in dienst die zijn opgeleid om hun werk vlekkeloos uit te voeren. De tevredenheid van onze klanten is onze prioriteit.

Een persoonlijk tuinontwerp

Het begint met een idee. Een tuin ingericht naar eigen zeggen, hoe mooi is dat! Heeft u er al over nagedacht? Wat mag er niet missen in uw tuin? En van wat voor stijl houdt u? Wij helpen u graag bij het ontwerpen van een persoonlijke tuin, waarin uw wensen verwerkt zijn. Onze tuinen worden altijd op maat gemaakt, dus de mogelijkheden zijn oneindig. U kunt zelfs uw eigen speciale accenten toevoegen. 

Bij het aanleggen van een tuin komen veel aspecten kijken. Van het juiste type planten tot de juiste grond tot waterbehoefte, de juiste standplaats en ga zo maar door. Wij adviseren u over al deze zaken en werken nauw met u samen. Wat u ook nodig heeft, wij hebben de vaardigheden en ervaring om het voor elkaar te krijgen. 

Tuinaanleg

Hoveniersbedrijf JAMO Tuinbedrijf uit Heemstede verzorgt ook de aanleg van uw tuin. We gebruiken de nieuwste tuintechnologie en materialen van de hoogste kwaliteit om voor u een prachtige tuin aan te leggen. JAMO Tuinbedrijf is een professioneel, ervaren en betrouwbaar bedrijf. Onze tuinontwerpers weten wat ze doen. Het zijn ervaren tuinontwerpers die altijd op de hoogte zijn van de nieuwste trends en technieken. Wij ontwerpen tuinen die aan al uw eisen voldoen en die jarenlang meegaan. JAMO Tuinbedrijf regelt alles! Van het ontwerp van uw tuin tot de aanleg ervan. We garanderen dat we u niet zullen teleurstellen. JAMO Tuinbedrijf levert alle nodige informatie over uw tuinproject. Wij zullen er alles aan doen om van uw tuin een groot succes te maken. 

Beplanting

Wilt u meer sfeer creëren door de biodiversiteit in uw tuin te verhogen? Wilt u meer groen in de tuin? Wilt u juist meer bloeiers in de tuin? Heeft uw tuin iets extra’s nodig? Dan is beplanting de perfecte oplossing. Door de juiste planten te gebruiken en de juiste omstandigheden te maken creëert u de perfecte omgeving voor uw planten en uw tuin. 

Gazonaanleg

Bent u geïnteresseerd in de aanleg van een gazon? Met een gazon creëert u ruimte, worden de diverse delen van de tuin met elkaar verbonden en accentueert u de vormgeving van de tuin. U kunt door ons een perfect gazon laten creëren om te relaxen, te spelen of te sporten. Het perfecte gazon is het ideale canvas voor uw eigen creativiteit. Wij zijn experts in het onderhoud en ontwerp van uw gazon. Al onze mensen zijn professionals die ervoor zullen zorgen dat uw gazon er tiptop verzorgd bij ligt!

Sierbestrating

Een tuin kan niet zonder bestrating daarom leggen we bij JAMO Tuinbedrijf in Heemstede sierbestrating aan. Wij kunnen vrijwel alle soorten sierbestrating in de tuin voor u aanleggen. Denk dan aan bijvoorbeeld terras, tuinpad of een oprit. Sierbestrating is een steeds populairdere oplossing geworden om een warme en uitnodigende sfeer in de tuin te creëren. Het is gemakkelijk te onderhouden en kan worden aangepast aan uw smaak en de natuurlijke kenmerken van uw tuin. Bent u op zoek naar ideeën, inspiratie of heeft u vragen over uw tuin, neem dan contact met ons op. We adviseren u graag.

Sedumdak aanleg

Een sedumdak is een voorbeeld van een groendak. Het is een dak dat is begroeid met sedum. Het is een van de meest milieuvriendelijke daken die er zijn, omdat er geen giftige chemicaliën of schadelijke materialen nodig zijn om het op te bouwen.

Direct een groen resultaat

Het aanleggen van een sedumdak is eenvoudig en biedt direct groen resultaat. Een sedumdak biedt u een onderhoudsarme schoonheid die u zal helpen om wat karakter toe te voegen aan de buitenkant van uw huis. Het is ook gemakkelijk te onderhouden en kan op bijna elk gebouw worden geïnstalleerd. Sedum is een zeer onderhoudsarme plant. Het vereist heel weinig zorg om te groeien. 

Erfafscheiding

Een schutting, hekwerk of een haag vind je in vrijwel elke tuin. Naast sierwaarde in uw tuin geeft de erfafscheiding ook een stuk privacy in uw tuin. Als u op zoek bent naar een tuin of tuinafscheiding die er goed uitziet en stevig is, hoeft u niet verder te zoeken.

We hebben veel ideeën en ontwerpen waar u uit kunt kiezen

We hebben ook een grote verscheidenheid aan materialen en kleuren om aan uw behoeften te voldoen. Ook wat betreft de poort bieden we u verschillende stijlen, waaronder draaipoorten, schuifpoorten, smeedijzeren poorten, houten poorten, vinyl poorten en meer.

Tuinonderhoud

Tuinonderhoud is heel belangrijk als u uw tuin graag mooi wilt houden. Om een tuin in goede conditie te houden is het belangrijk dat er regelmatig tuinonderhoud verricht wordt. Van seizoen tot seizoen werken onze mensen hard om uw tuin er op zijn best te laten uitzien. We hebben opgeleide hoveniers die experts zijn in het mooi houden van uw tuin.

Onze Heemsteedse hoveniers kunnen u helpen bij het plannen en uitvoeren van het onderhoud van uw tuin volgens uw budget. Onze hoveniers zijn goed opgeleide professionals. Ze zijn stuk voor stuk bedreven in wat ze doen en weten hoe ze uw tuin er mooi uit kunnen laten zien. Ze hebben de vaardigheden opgedaan door hun ervaring en door hun opleiding. 

Vijveraanleg

Niets is fijner dan een fraai aangelegde vijver. Bij ons kunt u terecht voor de complete realisatie en het ontwerp van uw vijver. Hoveniersbedrijf JAMO Tuinbedrijf in Heemstede maakt samen met u een ontwerp en kan alle materialen leveren voor de aanleg van een prachtige nieuwe vijver. 

Water bezit een mysterieuze kracht

Een vijver of waterornament maakt de tuin zeker een stuk rijker. Water geeft rust, maar brengt ook leven. Water zorgt voor een betoverend effect. Het bezit een mysterieuze kracht.

Een project starten

Ontwerp

We ontwerpen samen met u uw tuinproject.

Aanleg

We verzorgen de aanleg van uw nieuwe tuin van A tot Z.

Onderhoud

We ontwerpen onderhoudsarme tuinen.
JAMO TUINBEDRIJF Heemstede

Hét #1 Allround Hoveniersbedrijf in Heemstede.

120+ KLANTBEOORDELINGEN

Wat onze opdrachtgevers zeggen?

JAMO TUINBEDRIJF Heemstede

Gepersonaliseerde Service

Het begint met een idee. Een tuin ingericht naar eigen zeggen, hoe mooi is dat! Heeft u er al over nagedacht? Wat mag er niet missen in uw tuin? En van wat voor stijl houdt u? Wij helpen u graag bij het ontwerpen van een persoonlijke tuin, waarin al uw wensen verwerkt zijn.

Een project starten

Advies op maat

Of uw tuin nu een kleine stadstuin is of een grote tuin, wij kunnen u voorzien van een gepersonaliseerde service. We bieden een volledig assortiment tuindiensten voor alle budgetten en wensen.

Volledige ontzorging

Als uw wensen eenmaal besproken zijn en de plannen gemaakt, zullen we u verder volledig onzorgen. We hebben een team van zeer ervaren werknemers die hard zullen werken om aan uw eisen te voldoen.
JAMO TUINBEDRIJF Heemstede

Een Persoonlijk Tuinontwerp

We beschikken over het nodige materieel voor alle tuinwensen, klein en groot. Onze medewerkers zijn zorgvuldig geselecteerd en opgeleid voor de specifieke behoeften van onze klanten. Deze professionals zijn opgeleid om tuinen aan te leggen die de schoonheid van een huis, kantoor of bedrijf versterken. Ook kunnen wij u voorzien van al het onderhoud dat nodig is om uw tuin gezond en mooi te houden. 

Om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke service krijgt, bieden wij u een gratis consult aan.