Grondwerk

JAMO TUINBEDRIJF

Grondwerk diensten nodig?

JAMO Tuinbedrijf staat voor u klaar als het gaat om grondverzet en grondwerk. Het graven van sleuven, heien, afgraven van uw tuin, evenals ophogen & egaliseren. We zullen u ook helpen met eventuele funderingsconstructie en bouwvoorbereiding. Om ervoor te zorgen dat uw nieuwe of gerenoveerde tuin klaar is om te beplanten of bebouwen, heeft u een sterke en stabiele basis nodig. JAMO Tuinbedrijf biedt u al het benodigde grondverzetmaterieel en personeel voor elk type klus.

Bij het aanleggen van een nieuwe tuin of het renoveren van een bestaande tuin vormen grondverzet en grondwerk de basis voor veel verschillende werkzaamheden. Voor bestrating is bijvoorbeeld een goede fundering essentieel om te voorkomen dat er verzakkingen optreden, de beplanting in uw tuin is gebaat bij goed doorwortelbare grond met toereikende voedingsstoffen en ook een veranda of tuinhuisje vereist een solide fundering. 

Onderdeel van het grondwerk is tevens het inmeten van de locatie van de (toekomstige) vijver of bijvoorbeeld blokhut.

Ontwerp

We ontwerpen samen met u uw tuinproject.

Aanleg

We verzorgen de aanleg van uw nieuwe tuin van A tot Z.

Onderhoud

We ontwerpen onderhoudsarme tuinen.
JAMO TUINBEDRIJF HAARLEM

Dé #1 Allround Tuinspecialist in uw regio.

120+ KLANTBEOORDELINGEN

Wat onze opdrachtgevers zeggen?

WhatsApp Image 2022-11-14 at 15.46.24 (1)
IMG-20221114-WA0041
Grondwerk
JAMO TUINBEDRIJF

Specialist voor ál uw tuinwensen.

Op zoek naar een vakman voor uw tuinklus? Met meer dan 100 positieve klantbeoordelingen op Google zijn wij dé tuinspecialist voor de regio Haarlem.

Graag helpen we u om uw tuinwensen te verwezenlijken. Ons team staat altijd klaar om u de beste hoveniersdiensten te bieden. Wij bieden professionele service in alle aspecten van landschapsarchitectuur.

Wij werken van begin tot eind met u samen en komen onze beloften altijd na. Ons team is ervaren, bekwaam en professioneel. Samen met u gaan we op zoek naar de juiste oplossing voor uw tuin.

Bel ons vandaag nog op voor een gratis prijsschatting!

JAMO TUINBEDRIJF

Gepersonaliseerde Service

Het begint met een idee. Een tuin ingericht naar eigen zeggen, hoe mooi is dat! Heeft u er al over nagedacht? Wat mag er niet missen in uw tuin? En van wat voor stijl houdt u? Wij helpen u graag bij het ontwerpen van een persoonlijke tuin, waarin al uw wensen verwerkt zijn.

Advies op maat

Of uw tuin nu een kleine stadstuin is of een grote tuin, wij kunnen u voorzien van een gepersonaliseerde service. We bieden een volledig assortiment tuindiensten voor alle budgetten en wensen.

Volledige ontzorging

Als uw wensen eenmaal besproken zijn en de plannen gemaakt, zullen we u verder volledig onzorgen. We hebben een team van zeer ervaren werknemers die hard zullen werken om aan uw eisen te voldoen.
JAMO TUINBEDRIJF

Een Persoonlijk Tuinontwerp

We beschikken over het nodige materieel voor alle tuinwensen, klein en groot. Onze medewerkers zijn zorgvuldig geselecteerd en opgeleid voor de specifieke behoeften van onze klanten. Deze professionals zijn opgeleid om tuinen aan te leggen die de schoonheid van een huis, kantoor of bedrijf versterken. Ook kunnen wij u voorzien van al het onderhoud dat nodig is om uw tuin gezond en mooi te houden. 

Om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke service krijgt, bieden wij u een gratis consult aan.