Gazonaanleg

JAMO TUINBEDRIJF

Een mooi en gezond gazon

Bent u geĆÆnteresseerd in de aanleg van een gazon? Met een gazon creĆ«ert u ruimte, worden de diverse delen van de tuin met elkaar verbonden en accentueert u de vormgeving van de tuin. U kunt door ons een perfect gazon laten creĆ«ren om te relaxen, te spelen of te sporten. Het perfecte gazon is het ideale canvas voor uw eigen creativiteit. Wij zijn experts in het onderhoud en ontwerp van uw gazon. Al onze mensen zijn professionals die ervoor zullen zorgen dat uw gazon er tiptop verzorgd bij ligt!

Het perfecte gazon aanleggen

Een gazon is een belangrijk onderdeel van elke goede tuin. Het gras biedt een oppervlak waar mensen kunnen spelen en genieten. En het is een prima basis om te planten. Laat ons daarom het perfecte gazon voor u aanleggen! We zorgen goed voor onze klanten. Wij garanderen dat uw gazon gezond en mooi wordt.

Gazonaanleg voorbereiding

Voor een mooi grasveld is het belangrijk dat de bodem structuur, bemesting en vochthuishouding en bodemleven in orde zijn. Voordat wij een grasveld gaan aanleggen wordt de grond, indien nodig, bemest en goed doorgespit en zo nodig bemesten wij met een speciaal mengsel van bacteriƫn en bodemschimmels om het bodemleven te stimuleren.

Wij hebben jarenlange ervaring in het aanleggen van gazons voor vele klanten in de regio Haarlem en omstreken. We hebben veel prachtige gazons aangelegd voor onze opdrachtgevers en we willen onze kennis graag met u delen en u helpen bij het creƫren van uw eigen gazon.

Gratis offerte
Gazonaanleg in Haarlem

We hebben een groot aantal klanten in Haarlem, die al heel lang genieten van onze gazononderhoudsdiensten. Onze klanten komen bij ons met hun tuinwensen en wij voeren ze uit. Ons team werkt de klok rond om ervoor te zorgen dat onze klanten de beste gazononderhoudsservice in de stad krijgen. We doen gazononderhoud voor woonhuizen, appartementsgebouwen, villa’s, kantoren en commerciĆ«le instellingen. Ook verzorgen wij tuinen en bloemperken. Als u uw tuin mooi wilt maken, bel ons dan en wij zorgen ervoor.Ā 

Neem vandaag nog contact met ons op om aan de slag te gaan met uw perfecte gazon.

Ontwerp

We ontwerpen samen met u uw gazon.

Aanleg

We verzorgen de aanleg van uw nieuwe gazon van A tot Z.

Onderhoud

We ontwerpen onderhoudsarme gazons.
JAMO TUINBEDRIJF HAARLEM

DĆ© #1 Allround Tuinspecialist in uw regio.

WhatsApp Image 2022-11-14 at 15.46.24 (1)
IMG-20221114-WA0041
Grondwerk
JAMO TUINBEDRIJF

DƩ Specialist voor Ɣl uw tuinwensen.

Op zoek naar een vakman voor uw tuinklus? Met meer dan 100 positieve klantbeoordelingen op Google zijn wij dƩ tuinspecialist voor de regio Haarlem.

Graag helpen we u om uw tuinwensen te verwezenlijken. Ons team staat altijd klaar om u de beste hoveniersdiensten te bieden.Ā Wij bieden professionele service in alle aspecten van landschapsarchitectuur.

Wij werken van begin tot eind met u samen en komen onze beloften altijd na. Ons team is ervaren, bekwaam en professioneel. Samen met u gaan we op zoek naar de juiste oplossing voor uw tuin.

Bel ons vandaag nog op voor een gratis prijsschatting!

120+ KLANTBEOORDELINGEN

Wat onze opdrachtgevers zeggen?

JAMO TUINBEDRIJF

Gepersonaliseerde Service

Het begint met een idee. Een tuin ingericht naar eigen zeggen, hoe mooi is dat! Heeft u er al over nagedacht? Wat mag er niet missen in uw tuin? En van wat voor stijl houdt u? Wij helpen u graag bij het ontwerpen van een persoonlijke tuin, waarin al uw wensen verwerkt zijn.

Gratis offerte

Advies op maat

Of uw tuin nu een kleine stadstuin is of een grote tuin, wij kunnen u voorzien van een gepersonaliseerde service. We bieden een volledig assortiment tuindiensten voor alle budgetten en wensen.

Volledige ontzorging

Als uw wensen eenmaal besproken zijn en de plannen gemaakt, zullen we u verder volledig onzorgen. We hebben een team van zeer ervaren werknemers die hard zullen werken om aan uw eisen te voldoen.
JAMO TUINBEDRIJF

Een Persoonlijk Tuinontwerp

We beschikken over het nodige materieel voor alle tuinwensen, klein en groot. Onze medewerkers zijn zorgvuldig geselecteerd en opgeleid voor de specifieke behoeften van onze klanten. Deze professionals zijn opgeleid om tuinen aan te leggen die de schoonheid van een huis, kantoor of bedrijf versterken. Ook kunnen wij u voorzien van al het onderhoud dat nodig is om uw tuin gezond en mooi te houden.Ā 

Om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke service krijgt, bieden wij u een gratis consult aan.