Gazonaanleg

JAMO TUINBEDRIJF

Een mooi en gezond gazon

Bent u geïnteresseerd in de aanleg van een gazon? Met een gazon creëert u ruimte, worden de diverse delen van de tuin met elkaar verbonden en accentueert u de vormgeving van de tuin. U kunt door ons een perfect gazon laten creëren om te relaxen, te spelen of te sporten. Het perfecte gazon is het ideale canvas voor uw eigen creativiteit. Wij zijn experts in het onderhoud en ontwerp van uw gazon. Al onze mensen zijn professionals die ervoor zullen zorgen dat uw gazon er tiptop verzorgd bij ligt!

Het perfecte gazon aanleggen

Een gazon is een belangrijk onderdeel van elke goede tuin. Het gras biedt een oppervlak waar mensen kunnen spelen en genieten. En het is een prima basis om te planten. Laat ons daarom het perfecte gazon voor u aanleggen! We zorgen goed voor onze klanten. Wij garanderen dat uw gazon gezond en mooi wordt.

Gazonaanleg voorbereiding

Voor een mooi grasveld is het belangrijk dat de bodem structuur, bemesting en vochthuishouding en bodemleven in orde zijn. Voordat wij een grasveld gaan aanleggen wordt de grond, indien nodig, bemest en goed doorgespit en zo nodig bemesten wij met een speciaal mengsel van bacteriën en bodemschimmels om het bodemleven te stimuleren.

Wij hebben jarenlange ervaring in het aanleggen van gazons voor vele klanten in de regio Haarlem en omstreken. We hebben veel prachtige gazons aangelegd voor onze opdrachtgevers en we willen onze kennis graag met u delen en u helpen bij het creëren van uw eigen gazon.

Gazonaanleg in Haarlem

We hebben een groot aantal klanten in Haarlem, die al heel lang genieten van onze gazononderhoudsdiensten. Onze klanten komen bij ons met hun tuinwensen en wij voeren ze uit. Ons team werkt de klok rond om ervoor te zorgen dat onze klanten de beste gazononderhoudsservice in de stad krijgen. We doen gazononderhoud voor woonhuizen, appartementsgebouwen, villa’s, kantoren en commerciële instellingen. Ook verzorgen wij tuinen en bloemperken. Als u uw tuin mooi wilt maken, bel ons dan en wij zorgen ervoor. 

Neem vandaag nog contact met ons op om aan de slag te gaan met uw perfecte gazon.

Ontwerp

We ontwerpen samen met u uw gazon.

Aanleg

We verzorgen de aanleg van uw nieuwe gazon van A tot Z.

Onderhoud

We ontwerpen onderhoudsarme gazons.
JAMO TUINBEDRIJF HAARLEM

Dé #1 Allround Tuinspecialist in uw regio.

120+ KLANTBEOORDELINGEN

Wat onze opdrachtgevers zeggen?