Gazon aanleg

JAMO TUINBEDRIJF

Een perfect gazon? JAMO Tuinbedrijf helpt u graag!

Een prachtig groen gazon is de droom van vele huiseigenaren, maar het aanleggen en onderhouden ervan kan een flinke klus zijn. Bij Hoveniersbedrijf JAMO Tuinbedrijf zijn we gespecialiseerd in het aanleggen van gazons en ontzorgen wij u van A tot Z. Op deze pagina delen we graag meer informatie over gazonaanleg en waarom het inschakelen van een professional het overwegen waard is.

Waarom kiezen voor professionele gazonaanleg?

Een mooi en gezond gazon aanleggen vergt kennis, expertise en de juiste apparatuur. Het is dan ook zeker aan te raden om een professional in te schakelen. Hier zijn enkele voordelen van het kiezen voor professionele gazonaanleg:

  • Bespaar tijd en moeite: Het aanleggen van een gazon kan een tijdrovende en fysiek zware taak zijn. Een professional kan dit werk uit handen nemen, waardoor u tijd en moeite bespaart.
  • Gebruik van kwalitatieve materialen: Professionals hebben toegang tot kwalitatieve grasmatten en zaden, waardoor u verzekerd bent van een mooi en gezond gazon.
  • Juiste ondergrond: De ondergrond is essentieel voor de gezondheid van uw gazon. Een professional zorgt voor een goede voorbereiding van de grond, waardoor uw gazon de beste groeikansen heeft.
  • Vakkundige aanleg: Het aanleggen van een gazon vereist vakkundigheid en precisie. Een professional zorgt voor een mooie en strakke aanleg, wat zorgt voor een mooi aanzicht van uw tuin.

Onze werkwijze

Bij JAMO Tuinbedrijf hanteren wij een heldere en transparante werkwijze bij het aanleggen van gazons. Dit zijn de stappen die wij nemen:

  • Voorbereiding: Voordat we aan de slag gaan, inspecteren we de grond en verwijderen we eventuele obstakels. Vervolgens egaliseren we de grond en brengen we een laag compost of bemesting aan.
  • Aanleg: We leggen de grasmatten op de juiste manier en zorgen voor een mooie en strakke aanleg. Ook zorgen we ervoor dat de grasmatten goed aansluiten en voegen we de randen netjes af.
  • Nazorg: Na het aanleggen van het gazon, geven we u graag advies over de nazorg. Denk hierbij aan het bewateren van het gazon en het bijhouden van de lengte van het gras.

Onze dienstverlening beperkt zich niet alleen tot het aanleggen van een nieuw gazon. Ook als u een bestaand gazon wilt laten renoveren of onderhouden, kunt u bij ons terecht. We kunnen uw gazon verticuteren, bemesten en beluchten om de gezondheid van uw gras te verbeteren.

120+ GOOGLE REVIEWS

Wat onze opdrachtgevers zeggen?