Erfafscheiding

JAMO TUINBEDRIJF

Erfascheiding laten plaatsen?

Een schutting, hekwerk of een haag vind je in vrijwel elke tuin. Naast sierwaarde in uw tuin geeft de erfafscheiding ook een stuk privacy in uw tuin. Als u op zoek bent naar een tuin of tuinafscheiding die er goed uitziet en stevig is, hoeft u niet verder te zoeken.

We hebben veel ideeën en ontwerpen waar u uit kunt kiezen

We hebben ook een grote verscheidenheid aan materialen en kleuren om aan uw behoeften te voldoen. Ook wat betreft de poort bieden we u verschillende stijlen, waaronder draaipoorten, schuifpoorten, smeedijzeren poorten, houten poorten, vinyl poorten en meer.

Als u een oude schutting in uw achtertuin heeft staan, kunt u deze eenvoudig vervangen door een van onze mooie schuttingen. U kunt uw tuinafscheiding aanpassen aan uw wensen en budget. 

Enkele voorbeelden van erfafscheidingen die wij regelmatig plaatsen:
  • Houten schuttingen
  • Betonnen schuttingen
  • Kunststof schuttingen
  • Hekwerken
  • Aluminium erfafscheiding
  • Bamboe erfafscheiding
  • Schanskorf gevuld met stenen
  • Natuurlijke omheining

Er zijn veel verschillende soorten tuinafscheidingen en elk type heeft een andere look en feel.

Onze mensen adviseren u met hun jarenlange ervaring aan de hand van uw wensen én budget. Zij zullen u helpen beslissen of u een meer traditionele stijl wilt of dat u de voorkeur geeft aan een meer eigentijdse stijl. U kunt kiezen uit houten schuttingen, smeedijzeren schuttingen, gaashekwerken, vinyl schuttingen, composiet schuttingen, betonnen schuttingen en nog veel meer.

Wij hebben jarenlange ervaring in het aanleggen van erfafscheidingen voor vele klanten in de regio Haarlem en omstreken. We hebben veel prachtige erfafscheidingen aangelegd voor onze opdrachtgevers en we willen onze kennis graag met u delen en u helpen bij het creëren van uw eigen tuin.

Is uw erfafscheiding aan vernieuwing toe?

Wij kunnen u adviseren in welke afscheiding het beste bij u en uw tuin past. Of dit nu onderdeel van het tuinontwerp voor uw geheel nieuwe tuin of als het gaat om een erf- of tuinafscheiding in uw bestaande tuin: wij staan voor u klaar!

Onze mensen helpen u bij het vinden van de beste erfafscheiding die past bij uw tuin, uw wensen én uw budget. De installatie van tuinafscheidingen in Haarlem en omgeving is snel en eenvoudig. De installateurs van tuinafscheidingen bij JAMO Tuinbedrijf bieden een gratis en vrijblijvende offerte voor de installatie van elke tuinafscheiding.

Heeft u vragen over welk materiaal het beste is, neem dan contact met ons op.

Ontwerp

We ontwerpen samen met u uw tuinproject.

Aanleg

We verzorgen de aanleg van uw nieuwe tuin van A tot Z.

Onderhoud

We ontwerpen onderhoudsarme tuinen.
JAMO TUINBEDRIJF HAARLEM

Dé #1 Allround Tuinspecialist in uw regio.

120+ KLANTBEOORDELINGEN

Wat onze opdrachtgevers zeggen?