Erfafscheiding

JAMO TUINBEDRIJF

Erfascheiding laten plaatsen?

Een schutting, hekwerk of een haag vind je in vrijwel elke tuin. Naast sierwaarde in uw tuin geeft de erfafscheiding ook een stuk privacy in uw tuin. Als u op zoek bent naar een tuin of tuinafscheiding die er goed uitziet en stevig is, hoeft u niet verder te zoeken.

We hebben veel ideeën en ontwerpen waar u uit kunt kiezen

We hebben ook een grote verscheidenheid aan materialen en kleuren om aan uw behoeften te voldoen. Ook wat betreft de poort bieden we u verschillende stijlen, waaronder draaipoorten, schuifpoorten, smeedijzeren poorten, houten poorten, vinyl poorten en meer.

Als u een oude schutting in uw achtertuin heeft staan, kunt u deze eenvoudig vervangen door een van onze mooie schuttingen. U kunt uw tuinafscheiding aanpassen aan uw wensen en budget. 

Enkele voorbeelden van erfafscheidingen die wij regelmatig plaatsen:
  • Houten schuttingen
  • Betonnen schuttingen
  • Kunststof schuttingen
  • Hekwerken
  • Aluminium erfafscheiding
  • Bamboe erfafscheiding
  • Schanskorf gevuld met stenen
  • Natuurlijke omheining

Er zijn veel verschillende soorten tuinafscheidingen en elk type heeft een andere look en feel.

Onze mensen adviseren u met hun jarenlange ervaring aan de hand van uw wensen én budget. Zij zullen u helpen beslissen of u een meer traditionele stijl wilt of dat u de voorkeur geeft aan een meer eigentijdse stijl. U kunt kiezen uit houten schuttingen, smeedijzeren schuttingen, gaashekwerken, vinyl schuttingen, composiet schuttingen, betonnen schuttingen en nog veel meer.

Wij hebben jarenlange ervaring in het aanleggen van erfafscheidingen voor vele klanten in de regio Haarlem en omstreken. We hebben veel prachtige erfafscheidingen aangelegd voor onze opdrachtgevers en we willen onze kennis graag met u delen en u helpen bij het creëren van uw eigen tuin.

Gratis offerte
Is uw erfafscheiding aan vernieuwing toe?

Wij kunnen u adviseren in welke afscheiding het beste bij u en uw tuin past. Of dit nu onderdeel van het tuinontwerp voor uw geheel nieuwe tuin of als het gaat om een erf- of tuinafscheiding in uw bestaande tuin: wij staan voor u klaar!

Onze mensen helpen u bij het vinden van de beste erfafscheiding die past bij uw tuin, uw wensen én uw budget. De installatie van tuinafscheidingen in Haarlem en omgeving is snel en eenvoudig. De installateurs van tuinafscheidingen bij JAMO Tuinbedrijf bieden een gratis en vrijblijvende offerte voor de installatie van elke tuinafscheiding.

Heeft u vragen over welk materiaal het beste is, neem dan contact met ons op.

Ontwerp

We ontwerpen samen met u uw tuinproject.

Aanleg

We verzorgen de aanleg van uw nieuwe tuin van A tot Z.

Onderhoud

We ontwerpen onderhoudsarme tuinen.
JAMO TUINBEDRIJF HAARLEM

Dé #1 Allround Tuinspecialist in uw regio.

120+ KLANTBEOORDELINGEN

Wat onze opdrachtgevers zeggen?

WhatsApp Image 2022-11-14 at 15.46.24 (1)
IMG-20221114-WA0041
Grondwerk
JAMO TUINBEDRIJF

Specialist voor ál uw tuinwensen.

Op zoek naar een vakman voor uw tuinklus? Met meer dan 100 positieve klantbeoordelingen op Google zijn wij dé tuinspecialist voor de regio Haarlem.

Graag helpen we u om uw tuinwensen te verwezenlijken. Ons team staat altijd klaar om u de beste hoveniersdiensten te bieden. Wij bieden professionele service in alle aspecten van landschapsarchitectuur.

Wij werken van begin tot eind met u samen en komen onze beloften altijd na. Ons team is ervaren, bekwaam en professioneel. Samen met u gaan we op zoek naar de juiste oplossing voor uw tuin.

Bel ons vandaag nog op voor een gratis prijsschatting!

JAMO TUINBEDRIJF

Gepersonaliseerde Service

Het begint met een idee. Een tuin ingericht naar eigen zeggen, hoe mooi is dat! Heeft u er al over nagedacht? Wat mag er niet missen in uw tuin? En van wat voor stijl houdt u? Wij helpen u graag bij het ontwerpen van een persoonlijke tuin, waarin al uw wensen verwerkt zijn.

Gratis offerte

Advies op maat

Of uw tuin nu een kleine stadstuin is of een grote tuin, wij kunnen u voorzien van een gepersonaliseerde service. We bieden een volledig assortiment tuindiensten voor alle budgetten en wensen.

Volledige ontzorging

Als uw wensen eenmaal besproken zijn en de plannen gemaakt, zullen we u verder volledig onzorgen. We hebben een team van zeer ervaren werknemers die hard zullen werken om aan uw eisen te voldoen.
JAMO TUINBEDRIJF

Een Persoonlijk Tuinontwerp

We beschikken over het nodige materieel voor alle tuinwensen, klein en groot. Onze medewerkers zijn zorgvuldig geselecteerd en opgeleid voor de specifieke behoeften van onze klanten. Deze professionals zijn opgeleid om tuinen aan te leggen die de schoonheid van een huis, kantoor of bedrijf versterken. Ook kunnen wij u voorzien van al het onderhoud dat nodig is om uw tuin gezond en mooi te houden. 

Om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke service krijgt, bieden wij u een gratis consult aan.