Beplanting

JAMO TUINBEDRIJF

Beplanting zorgt dat uw tuin leeft!

Wilt u meer sfeer creëren door de biodiversiteit in uw tuin te verhogen? Wilt u meer groen in de tuin? Wilt u juist meer bloeiers in de tuin? Heeft uw tuin iets extra’s nodig? Dan is beplanting de perfecte oplossing. Door de juiste planten te gebruiken en de juiste omstandigheden te maken creëert u de perfecte omgeving voor uw planten en uw tuin. 

Beplantingsplan

Laat JAMO Hoveniersbedrijf u begeleiden bij het uitzoeken van de juiste beplanting voor elke plek. Samen maken we een beplantingsplan, maar u kunt het ook helemaal aan JAMO Hoveniersbedrijf overlaten. Welke keuze u ook maakt, u mag rekenen op een prachtige en strak aangelegde beplanting in uw voortuin, achtertuin of op uw terras.

Meer sfeer in de tuin brengen

Er zijn veel planten die u kunnen helpen om meer sfeer in uw tuin te brengen. JAMO tuinbedrijf is gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van de beplanting in tuinen, vaste planten borders en plantsoenen. We zullen met u samenwerken om een tuin te creëren waar u jarenlang plezier van zult hebben. We kunnen uw tuin ontwerpen, op basis van uw behoeften en budget. We kunnen u zelfs helpen kiezen welke planten het goed doen in uw specifieke omstandigheden.

Ruime keuze aan beplanting

We hebben een grote keuze aan beplanting om aan al uw wensen te voldoen, van eenjarige planten tot vaste planten en van bloembollen tot heesters. De planten die wij gebruiken voor onze opdrachtgevers zijn altijd in goede staat en worden geleverd met garantie. Daarnaast hebben wij uitgebreide kennis van de planten die wij verkopen en kunnen wij al uw vragen beantwoorden.

Wij hebben jarenlange ervaring in het aanleggen van beplanting voor vele klanten in de regio Haarlem en omstreken. We hebben veel prachtige tuinen aangelegd voor onze opdrachtgevers en we willen onze kennis graag met u delen en u helpen bij het creëren van uw eigen tuin.

Gratis offerte
Stap voor stap naar nieuwe beplanting van uw tuin

Met de hulp van ons hoveniersbedrijf zorgen we voor beplanting op de juiste plek, u kunt rekenen op professionele aanplant en verzorging zodat planten van elke grootte veilig kunnen groeien.

Hovenier met passie

Wat voor soort tuin wilt u hebben? Houdt u van tuinieren of moet het een onderhoudsvriendelijk geheel worden? Komen er veel bloemen en planten in de tuin, of is de tuin meer bedoelt voor de kinderen om te voetballen e.a.

Wilt u alleen werken met bomen, klimplanten en heesters of wilt u het hele jaar door bloeiende planten in borders hebben.Zodra u weet wat u ongeveer wilt is het handig om in goede tuinboeken planten, heesters en bomen uit te zoeken die op de gewenste tijden bloeien of mooi blad vormen. Kijk ook goed naar hoe hoog en breed de planten op den duur zullen worden.

Voor het uitzoeken van een duurzame beplanting die jaren meegaat en onderhoud vriendelijk is veel plantenkennis en ervaring nodig. Wij hebben die plantenkennis en ervaring voor u in huis. En kunnen voor u de beplanting in uw tuin of bij uw bedrijf aanleggen.

Ontwerp

We ontwerpen samen met u uw tuinproject.

Aanleg

We verzorgen de aanleg van uw nieuwe tuin van A tot Z.

Onderhoud

We ontwerpen onderhoudsarme tuinen.
JAMO TUINBEDRIJF HAARLEM

Dé #1 Allround Tuinspecialist in uw regio.

WhatsApp Image 2022-11-14 at 15.46.24 (1)
IMG-20221114-WA0041
Grondwerk
JAMO TUINBEDRIJF

Specialist voor ál uw tuinwensen.

Op zoek naar een vakman voor uw tuinklus? Met meer dan 100 positieve klantbeoordelingen op Google zijn wij dé tuinspecialist voor de regio Haarlem.

Graag helpen we u om uw tuinwensen te verwezenlijken. Ons team staat altijd klaar om u de beste hoveniersdiensten te bieden. Wij bieden professionele service in alle aspecten van landschapsarchitectuur.

Wij werken van begin tot eind met u samen en komen onze beloften altijd na. Ons team is ervaren, bekwaam en professioneel. Samen met u gaan we op zoek naar de juiste oplossing voor uw tuin.

Bel ons vandaag nog op voor een gratis prijsschatting!

120+ KLANTBEOORDELINGEN

Wat onze opdrachtgevers zeggen?

JAMO TUINBEDRIJF

Gepersonaliseerde Service

Het begint met een idee. Een tuin ingericht naar eigen zeggen, hoe mooi is dat! Heeft u er al over nagedacht? Wat mag er niet missen in uw tuin? En van wat voor stijl houdt u? Wij helpen u graag bij het ontwerpen van een persoonlijke tuin, waarin al uw wensen verwerkt zijn.

Gratis offerte

Advies op maat

Of uw tuin nu een kleine stadstuin is of een grote tuin, wij kunnen u voorzien van een gepersonaliseerde service. We bieden een volledig assortiment tuindiensten voor alle budgetten en wensen.

Volledige ontzorging

Als uw wensen eenmaal besproken zijn en de plannen gemaakt, zullen we u verder volledig onzorgen. We hebben een team van zeer ervaren werknemers die hard zullen werken om aan uw eisen te voldoen.
JAMO TUINBEDRIJF

Een Persoonlijk Tuinontwerp

We beschikken over het nodige materieel voor alle tuinwensen, klein en groot. Onze medewerkers zijn zorgvuldig geselecteerd en opgeleid voor de specifieke behoeften van onze klanten. Deze professionals zijn opgeleid om tuinen aan te leggen die de schoonheid van een huis, kantoor of bedrijf versterken. Ook kunnen wij u voorzien van al het onderhoud dat nodig is om uw tuin gezond en mooi te houden. 

Om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke service krijgt, bieden wij u een gratis consult aan.