Beplanting

JAMO TUINBEDRIJF

Beplanting zorgt dat uw tuin leeft!

Wilt u meer sfeer creëren door de biodiversiteit in uw tuin te verhogen? Wilt u meer groen in de tuin? Wilt u juist meer bloeiers in de tuin? Heeft uw tuin iets extra’s nodig? Dan is beplanting de perfecte oplossing. Door de juiste planten te gebruiken en de juiste omstandigheden te maken creëert u de perfecte omgeving voor uw planten en uw tuin. 

Beplantingsplan

Laat JAMO Hoveniersbedrijf u begeleiden bij het uitzoeken van de juiste beplanting voor elke plek. Samen maken we een beplantingsplan, maar u kunt het ook helemaal aan JAMO Hoveniersbedrijf overlaten. Welke keuze u ook maakt, u mag rekenen op een prachtige en strak aangelegde beplanting in uw voortuin, achtertuin of op uw terras.

Meer sfeer in de tuin brengen

Er zijn veel planten die u kunnen helpen om meer sfeer in uw tuin te brengen. JAMO tuinbedrijf is gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van de beplanting in tuinen, vaste planten borders en plantsoenen. We zullen met u samenwerken om een tuin te creëren waar u jarenlang plezier van zult hebben. We kunnen uw tuin ontwerpen, op basis van uw behoeften en budget. We kunnen u zelfs helpen kiezen welke planten het goed doen in uw specifieke omstandigheden.

Ruime keuze aan beplanting

We hebben een grote keuze aan beplanting om aan al uw wensen te voldoen, van eenjarige planten tot vaste planten en van bloembollen tot heesters. De planten die wij gebruiken voor onze opdrachtgevers zijn altijd in goede staat en worden geleverd met garantie. Daarnaast hebben wij uitgebreide kennis van de planten die wij verkopen en kunnen wij al uw vragen beantwoorden.

Wij hebben jarenlange ervaring in het aanleggen van beplanting voor vele klanten in de regio Haarlem en omstreken. We hebben veel prachtige tuinen aangelegd voor onze opdrachtgevers en we willen onze kennis graag met u delen en u helpen bij het creëren van uw eigen tuin.

Stap voor stap naar nieuwe beplanting van uw tuin

Met de hulp van ons hoveniersbedrijf zorgen we voor beplanting op de juiste plek, u kunt rekenen op professionele aanplant en verzorging zodat planten van elke grootte veilig kunnen groeien.

Hovenier met passie

Wat voor soort tuin wilt u hebben? Houdt u van tuinieren of moet het een onderhoudsvriendelijk geheel worden? Komen er veel bloemen en planten in de tuin, of is de tuin meer bedoelt voor de kinderen om te voetballen e.a.

Wilt u alleen werken met bomen, klimplanten en heesters of wilt u het hele jaar door bloeiende planten in borders hebben.Zodra u weet wat u ongeveer wilt is het handig om in goede tuinboeken planten, heesters en bomen uit te zoeken die op de gewenste tijden bloeien of mooi blad vormen. Kijk ook goed naar hoe hoog en breed de planten op den duur zullen worden.

Voor het uitzoeken van een duurzame beplanting die jaren meegaat en onderhoud vriendelijk is veel plantenkennis en ervaring nodig. Wij hebben die plantenkennis en ervaring voor u in huis. En kunnen voor u de beplanting in uw tuin of bij uw bedrijf aanleggen.

Ontwerp

We ontwerpen samen met u uw tuinproject.

Aanleg

We verzorgen de aanleg van uw nieuwe tuin van A tot Z.

Onderhoud

We ontwerpen onderhoudsarme tuinen.
JAMO TUINBEDRIJF HAARLEM

Dé #1 Allround Tuinspecialist in uw regio.

120+ KLANTBEOORDELINGEN

Wat onze opdrachtgevers zeggen?