De planten, heesters en bomen zorgen er voor dat een tuin leeft. Zij geven kleur aan de tuin door hun bloemen en blad. Beplanting zorgt er voor dat er vogels en vlinders in uw tuin vliegen.

Bomen en struiken zorgen voor schaduw en afkoeling als het zomers heet is. zij zorgen voor beschutting als het hard waait of als het vriest.

Beplanting zorgt dat uw tuin leeft!
JAMO tuinbedrijf is gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van de beplanting in tuin, vastenplantenborder en plantsoenen.
Wij weten welke vastenplanten en heesters er voor zorgen dat u bv. een mooie bloeiende border krijgt.

Wij kunnen u adviseren over welke planten op kleigrond goed groeien. Welke bv. liever op zandgrond groeien of welke het goed doen in de schaduw en een passend beplantingplan voor u opstellen.

Wij kunnen u raad geven bij de vraag welke struiken en bomen geschikt zijn voor een windsingel die beschutting geeft tegen de gure zeewind.

Voor het uitzoeken van een duurzame beplanting die jaren meegaat en onderhoud vriendelijk is veel plantenkennis en ervaring nodig. Wij hebben die plantenkennis en ervaring voor u in huis. En kunnen voor u de beplanting in uw tuin of bij uw bedrijf aanleggen.

Wilt u het zelf aanplanten maar weet u niet welke planten er geschikt zijn voor uw tuin, bedrijfstuin windsingel of landschappelijke beplanting vraag ons om een beplantingsplan voor u op te stellen.